Emre Belözoğlu: Hiçbir şey bitmedi!

Emre Belözoğlu, Alanya'da bırakılan 2 puanın ardından, "Hiçbir şey bitmedi. Allah'ın izniyle sonuna kadar bu yarışı devam ettireceğiz" dedi.

Emre Belözoğlu: Hiçbir şey bitmedi!
Emre Belözoğlu: Hiçbir şey bitmedi!
GİRİŞ 29.04.2021 23:42 GÜNCELLEME 29.04.2021 23:44
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 38. haftasında Aytemiz Alanyaspor ile Fenerbahçe 0-0 berabere kaldı. Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Emre Belözoğlu, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmayı değerlendiren Emre Belözoğlu "Alanyaspor'u ve Çağdaş (Atan) hocayı tebrik ediyorum. Sezon başından beri inandıkları bir sistemde devam ediyorlar. Belki ligimizin en doğru parselizasyonuna sahip ekibi. Tekrar ediyorlar, tekrar ediyorlar. Maçın birinci dakikasından 90. dakikasına kadar istikrarlı oynamaya çalıştılar. İyi bir takım. Onları tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

"Hiçbir şey bitmedi"

Emre Belözoğlu "Şampiyonluk yolunda kesinlikle kazanmamız gereken bir maçtı. Oyunun birinci devresinde oyunu oturttuğumuz net dakikalar vardı. Karşımıza çıkan önemli opsiyonlarımız da oluştu. 10 kişi kalıncaya kadar bunları değerlendirseydik maçı bize daha yakın görüyordum. 10 kişi kaldığımız periyottan sonra, yine de bildiğimiz inandığımız oyunu oynamaya çalıştık. Takımımız adına söyleyebileceğim şey oyuncularım elinden geleni gösterdiler. 1 puan için üzgünüz. Kazanmak için gelmiştik. Hiçbir şey bitmedi. Net bir şekilde camiamızın ve oyuncularımızın bunu bilmesini istiyorum. Allah'ın izniyle sonuna kadar bunu devam ettireceğiz" sözleriyle değerlendirdi.

"11'e 11 oynasaydık pozisyonlar da bulabilirdik"

10 kişi kalmalarıyla ilgili soruyu yanıtlayan Belözoğlu "Oyunla alakalı bir plan yapıyorsunuz. Bu oyuna bazen yansıyor, bazen yansımıyor. Mevcut ikinci planımıza geçmeden 10 kişi kaldık. 10 kişi kalmadan önceki dönemde oyun bize dönmüştü. 10 kişi kalmasaydık, en azından rakibe bu kadar topu vermezdik. Onların zaaflarına iyi çalışmıştık, 11'e 11 oynasaydık pozisyonlar da bulabilirdik" şeklinde konuştu.

 "Futbolda her şey bir anda tersine dönebiliyor"

Şampiyonluk şanslarıyla ilgili soruya da yanıt veren Emre Belözoğlu "Şansa inanmadığımı söyledim. Her şey nasip kısmet. Sonuna kadar devam edeceğiz. 4 tane zorlu maçımız var. Herkes birbirine saygı duymalı. Futbol çok değişken bir oyun. Futbolda her şey bir anda tersine dönebiliyor. Son 4 haftayı bu camiaya layık bir şekilde oynayacağız" diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR 31
  • Kenan 2 yıl önce Şikayet Et
    Her şey bitti Emre. Trafik kazasında birini öldürdün. Fatih TERİM olmasaydı silinip gidecektin. Sen ne yaptın ? Ahde vefa göstermedin. O gün her şey bitti Emre. Saha kenarında boşuna debelenme Emre her şey bitti...
    Cevapla
  • Bozok 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne başladı ki daha bitmemiş acemi hoca sorumsuz başkan umursamaz futbolcu sessiz taraftar ağlayan yönetici tek çabalayan federasyon başkanı oda biryere kadar....
    Cevapla
  • İsmail 2 yıl önce Şikayet Et
    Aşağıda yapılan yorumlara hiç katılmıyorum. Gelecek te ne olacağını yalnız Allah bilir. Futbol ifadesi ile maçlar oynanmadan yapılan yorumlar temenniden öteye geçemez bu da emekçilere çok büyük ayıptır.... 4 hafta daha sabredin.....
    Cevapla
  • soner 2 yıl önce Şikayet Et
    bittiiiiii.
    Cevapla
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bencede bitmedi gelicek sene de futbol oynanıcak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle