Ali Koç: Şu ortamda her şey olabilir

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Medipol Başakşehir'i 2-1 yendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Ali Koç: Şu ortamda her şey olabilir
Ali Koç: Şu ortamda her şey olabilir
GİRİŞ 18.04.2021 21:31 GÜNCELLEME 18.04.2021 21:38
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Medipol Başakşehir'i 2-1 yendikleri maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Ali Koç şu ifadeleri kullandı:

BAY haftası öncesi çok kritik bir virajı 3 puanla geçtik. Biz inanmaya devam edeceğiz. Şu anki yakaladığımız havadan son derece memnunuz. Altay ve Sadık'a da çok geçmiş olsun diyorum.

"En az şikayet eden kulüplerin başındayız"

Malatya maçında gördüğüm tüm yorumcuların penaltıyı işaret etmesi, dikkat ederseniz biz maçtan sonra bir şey demedik. Süper Lig'de herkes özellikle VAR'dan çok şikayetçi. En çok vaka yaşayan ama en az şikayet eden kulüplerin başındayız.

Bugün VAR odasındaki arkadaş Ümit Öztürk ile sıkıntılarımız var. Bugün Cüneyt Çakır'ın işini zorlaştırdı. Yediğimiz golden önceki pozisyonda yardımcı olmalıydı. Birkaç kırmızı kartlık pozisyonda daha yardımcı olabilirdi.

"Şu ortamda her şey olabilir"

6 maçımız kaldı. Şu ortamda her şey olabilir. İkinci de, üçüncü de, birinci de şampiyon olabilir. İyi bir hava yakaladık. İnşallah sakatlık ve Covid konusunda daha fazla zarar görmeden ipi göğüsleriz. Kalan 6 maçta 5 galibiyet 1 beraberlikle her şey olabilir.

"Sırası gelen herkese aşı olsun"

Yayınladıkları mesajlar için herkese teşekkür ediyorum. Diğer tanıdıklarıma göre hafif atlattım diyebilirim. İkazları, uyarıları dikkate almalıyız. Covid tüm branşlarımıza yayıldı. Basketbol, voleybol... Diğer kulüpler de bu sıkıntıları yaşıyorlar. Ben aşı olmadım, sıram gelmedi. Sırası gelen herkese aşı olmalarını tavsiye ediyorum. Bu imkandan yararlanın.

"Erol hocanın büyük emeği var"

Erol hocanın çok büyük emeği var. Erol Hoca ile başladık ancak belli noktaya geldiğimizde kan değişikliği yapılması gerektiğine karar verdik. Bugün şampiyonluktan bahsediyorsak onun da çok emeği oldu. Daha önce olabilir miydi ancak her kötü sonuçta hoca değişmez. Özü sözü bir mert bir arkadaş... Buraya kadar yaptığı hizmelerden dolayı kendisine teşekkür ediyorum.

"Emre Belözoğlu'nun bir felsefesi var"

Emre Belözoğlu erken zamanda kendini yetiştirmeye, geliştirmeye başlamıştı. Sahada futbolculuk dönemi kadar hocalıkta da hırslı. Bir futbol felsefesi var. Burada her maç üzerine koyarak gidiyor. Erol Hoca çok iyi insan buradan kendisine de teşekkür ediyorum.

YORUMLAR 21
  • Yaşlı Amca 3 yıl önce Şikayet Et
    Mete Kalkavan'a saydırdı adam Gaziantep maçında buz gibi golü 5 saniye düşünüp(o anda aklından neler geçtiyse:)) iptal etti.Şimdi Ümit Öztürk'e saydırıyor adamın ilk Fenerbahçe maçını dikkatli takip etmek lazım.
    Cevapla
  • Sevgili Dostum Filip 3 yıl önce Şikayet Et
    10/11 sezon sürecinde UEFA Şampiyonlar ligine, YKB neden sponsor oldu. Açıkla. Utanmazlar.
    Cevapla
  • zengi 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah'tan hic konuşmuyorsun
    Cevapla
  • murat 3 yıl önce Şikayet Et
    koç döneminde febe li ölenlerin ilanını "sözcü" gazetesine ver! Stat dışına "Kanal İstanbul'a Hayır" elektronik bilbordları tak. sonra futbol konuş. bu adam bir şeylerin peşinde.... Devletimiz dikkatli olmalı....
    Cevapla
  • aslan 3 yıl önce Şikayet Et
    sami yawrum fetöcüler sizin yönetimde başka yerde arama
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle