Fenerbahçe, Marega'nın transferinde sona geldi!

Fenerbahçe'nin, Porto ile sezon sonunda sözleşmesi sona eren forvet oyuncusu Moussa Marega'nın transferini bitirmeye yakın olduğunu iddia edildi.

Fenerbahçe, Marega'nın transferinde sona geldi!
Fenerbahçe, Marega'nın transferinde sona geldi!
GİRİŞ 30.03.2021 18:45 GÜNCELLEME 30.03.2021 21:28
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Portekiz Ligi ekiplerinden Porto forması giyen Moussa Marega, teknik sorumlu Emre Belözoğlu yönetiminde yeni bir sayfa açmaya hazırlanan Fenerbahçe'ye adım adım yaklaşıyor.

Daily Express yazarı Ryan Taylor, sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan 29 yaşındaki deneyimli forvetin kulübüyle sürdürdüğü kontrat yenileme görüşmelerinde anlaşma sağlayamadığını ve bedelsiz olarak Fenerbahçe'ye imza atmaya yakın olduğunu öne sürdü.

FENERBAHÇE BİR ADIM ÖNDE

Ryan Taylor ayrıca, Moussa Marega ile geçtiğimiz aylarda West Ham United ve Crystal Palace gibi Premier Lig ekiplerinin de ilgilendiğini ancak görüşmelerin sarı lacivertli takım lehine ilerlediğini ifade etti.

Deneyimli gazeteci, "Porto forveti Moussa Marega, yeni sözleşme görüşmelerinin tıkanmasının ardından Fenerbahçe'ye bedelsiz olarak transfer olmaya çok yakın. Geçtiğimiz aylarda West Ham United ve Crystal Palace'a da teklif edilmişti ancak artık iş işten geçti..." dedi.

Bu sezon Porto formasıyla çıktığı 37 maçta 11 gol atan Malili golcü, özellikle 2017-2018 sezonunda Portekiz Ligi'nde attığı 20 golle takımının şampiyonluğa ulaşmasında büyük bir pay sahibi olmuştu.

YORUMLAR 17
  • öztürk 3 yıl önce Şikayet Et
    samatta,marega bunlar fos alırsın satamazsın ayrıca çok yüksek maaş alırlar.leblebi gibi her maçta gol atan ozan sol alınmalı 27 gol 5 asitti var. vedat muriç gibi yüksek bedelle satılır. isim yapmış doymuş bitmiş boş transfer yapılmamalı.fb de sorun orta sahada orta saha güçlü olursa kaleciye top bile gelmez presli baskılı ataklarla rakip şaşırır oyun düzeni bozulur goller kendiliğinden gelir.
    Cevapla
  • alper 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamı da boşuna alacağınıza Bupenzaya ne istiyorlarsa ver al takımdaki değişikliği gor be ,bı adam gıbı transferınız yok ,kım karar veriyor bu işe anlamadım gıttı,beşiktası ornek alın nokta transfer yapıyorlar sızın gıbı onune gelen adamı almıyorlar...
    Cevapla
  • ?? Kk 3 yıl önce Şikayet Et
    Bupenzaya bu kadar güvenin neden?
    Cevapla
  • musa 3 yıl önce Şikayet Et
    sadece topçu almayı biliyorlar. oynatmak akıllarına gelmiyor
    Cevapla
  • mhmt usta 3 yıl önce Şikayet Et
    daha önceki ismi bedel şimdiki ismi "imza parası"..
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Tek benmi benzetiyorum Şarkıcı Hakan Altunun tıpatıp kopyası Fb hakan altun tranfer etmiş hayırlı olsun...
    Cevapla
  • caner 3 yıl önce Şikayet Et
    arızamısın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle