Emre Belözoğlu'dan Kenan Karaman sürprizi!

Fenerbahçe'nin teknik patronu Emre Belözoğlu, Milli Takım'da başarılı bir performans çizen Kenan Karaman'ı transfer listesine aldı.

Emre Belözoğlu'dan Kenan Karaman sürprizi!
Emre Belözoğlu'dan Kenan Karaman sürprizi!
GİRİŞ 29.03.2021 11:44 GÜNCELLEME 29.03.2021 11:44
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Emre Belözoğlu, teknik sorumlu görevini üstlenip takımın başına geçti ancak sportif direktör olarak yeni sezonun çalışmalarını da yapıyor. Belözoğlu, transferde ilk hedef olarak Kenan Karaman’ı belirledi. 27 yaşındaki hücum oyuncusu, Düsseldorf’taki başarılı performansını Milli Takım’a da taşıdı. Kenan’ın sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması, başta Galatasaray ve Beşiktaş olmak üzere başka takımların da bu oyuncunun peşine düşmesini sağladı. Emre Belözoğlu, transfer rekabeti kızışmadan bu işi bitirmek için kolları sıvadı. 

40 yaşındaki futbol adamı, hem forvette hem de kanatlarda oynayabilen yıldız oyuncuyla bir görüşme gerçekleştirmeyi planlıyor. Emre Belözoğlu, bu konuşmada Kenan’ı ikna edip yeni sezon öncesi şimdiden sözleşme imzalatmanın peşinde. Başarılı futbolcu, çok yönlü olması ve sözleşmesinin bitmesinin yanı sıra yerli statüsünde oynayacağı için de talibi çok olan bir isim. 

Dorukhan Toköz için hamle yok

Dorukhan Toköz’ün adı da uzun süredir Fenerbahçe ile anılıyordu. Ancak Sarı-Lacivetliler bu futbolcu için beklemeye geçti. Dorukhan eğer Beşiktaş ile yeni sözleşme imzalamayıp boşa çıkarsa, Kanarya o zaman hamle yapabilir. Orta sahada kalabalık bir oyuncu grubu olmasının da etkisiyle Fenerbahçe’nin bu yönde bir karar aldığı öğrenildi. Eğer orta alandan bir ya da birkaç futbolcu ile yollar ayrılırsa, Dorukhan transferi yeniden gündeme gelebilir. (Fanatik)

YORUMLAR 6
  • zafer 3 yıl önce Şikayet Et
    kenan karaman dan daha yararlı olacak ozan sol alınmalı. altınordunun altyapısından yetişme bodrumsporda 27 gol 5 asisti var.
    Cevapla
  • öztürk 3 yıl önce Şikayet Et
    kenan karaman yerine ozan sol alınmalı.vedat muriç gibi çok yüksek bedelle satılır.
    Cevapla
  • ESKİL DAYIKUYUSU 3 yıl önce Şikayet Et
    Aziz başkanın bıraktığı bütceyi harcayın bakalım.
    Cevapla
  • umutluo 3 yıl önce Şikayet Et
    sanırım arkadaşın dili sürştü :) aziz bey fenere borçtan başka bişey bırakmadı. bi fenerli bunu asla söyleyemez. acep renklerimi karıştırdın. :)
    Cevapla
  • Okan gök 3 yıl önce Şikayet Et
    Bıraktığı borç demek istedin sanırım
    Cevapla
  • urfalı halo 3 yıl önce Şikayet Et
    aziz yıldırım galatasaraya servet kazandırdı ondan mı bahsediyorsun mahsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle