Caner Erkin, Erol Bulut'tan özür dileyecek

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Caner Erkin'in Teknik Direktör Erol Bulut ile bir görüşme yapıp hocasından özür dileyeceği öğrenildi.

Caner Erkin, Erol Bulut'tan özür dileyecek
Caner Erkin, Erol Bulut'tan özür dileyecek
GİRİŞ 10.03.2021 09:48 GÜNCELLEME 10.03.2021 09:48
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Caner Erkin, Göztepe maçında oyundan çıkarken kulübeye doğru sinirli bir şekilde el kol hareketleri yapmıştı. Bu olay sonrası tecrübeli sol bek kadro dışı bırakıldı. Geçen hafta başkan Ali Koç, sportif direktör Emre Belözoğlu ve Caner bir araya geldi.   Yıldız futbolcu, hatasını kabul etti ve hocasından özür diledi. Ancak başarılı oyuncuyla ilgili kararın verileceği toplantı bugün gerçekleştirilecek.

Emre Belözoğlu devreye girdi

Samandıra’daki zirvede bu kez teknik direktör Erol Bulut da yer alacak. Emre Belözoğlu’nun devreye girmesiyle aşılan krizde bugün kararın çıkması bekleniyor. Caner Erkin’in, bugünkü görüşmede hocasından doğrudan özür dileyeceği ve bundan sonra çok daha dikkatli davranacağının sözünü vereceği öğrenildi. Bulut’un da bu özrü kabul ederek öğrencisini yeniden takıma döndürmesine kesin gözüyle bakılıyor. Caner’in bugün idmanda olması muhtemel.

Yıldız futbolcunun durumuyla ilgili olarak bu zirvenin ardından kulübün, affedildiğine dair resmi bir açıklama yapması bekleniyor. Caner’in Gençlerbirliği maçının kadrosunda yer alması muhtemel ancak ilk 11’de olup olmayacağı hafta boyunca yapılacak idmanların ardından netlik kazanacak.

YORUMLAR 14
  • FENERBAHÇE 3 yıl önce Şikayet Et
    Caner gerçek Fenerbahçelidir , takımın kötü oyuna isyan eden adamdır, affetmek büyüklüğün göstergisidir.
    Cevapla
  • ali can 3 yıl önce Şikayet Et
    kendisi sanki çok güzel oynuyor, hocayı, futbolcuları çok eleştiriyor
    Cevapla
  • corum05 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir kişi ne kadar büyük olursa olsun sezona kendinden küçük birinin emri altında başlamışsa saygısını da göstermek zorundadır. Bir yerde bir yetkili olur. daha açıkcası bir horoz olur. Bir yerde iyide oldu. Caner her atışa koşmaktaydı. Olmadığı maçlarda bu görülmedi. İLERİDE PATLAYACAK KONUDA VALENCIA BUNADA ÇOK DİKKAT EDİLMESİ GEREKMEKTE. İLGİLİLERİN DİKKATİNE. Saygılarımla.
    Cevapla
  • Sarı kanarya 3 yıl önce Şikayet Et
    Caner bu takımın dengesini bozuyor bence kadroya alınmamalı
    Cevapla
  • İsimsiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Erol Caner’in elini mi öpecek yani?
    Cevapla
  • (¹⁴⁵³) 3 yıl önce Şikayet Et
    Biraz insanlara karşı saygılı ol belki sizde büyükler küçüklerin elini öpüyordur hadsızlık yapma edepli yorum yazarsan adamyerine koyulursun.
    Cevapla
  • kozalak 3 yıl önce Şikayet Et
    caner özürdilemez yaşca eroldan büyük zaten...
    Cevapla
  • gral 3 yıl önce Şikayet Et
    zihniyete bak ya.benim yaşım 36,icabında 5 yaşındaki kızımdan özür dileyip gönlünü alıyorum
    Cevapla
  • Fenerli 3 yıl önce Şikayet Et
    büyükler özür dilemez mi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle