Papiss Cisse’den ‘Fenerbahçe’ çıkışı

Papiss Cisse “35 yaşında Fenerbahçe ile sözleşme imzaladım. Bu yaşta hangi Afrikalı futbolcu Fenerbahçe gibi bir kulüple sözleşme imzaladı, bana söyler misiniz? Fenerbahçe, Türkiye'nin Real Madrid'i” dedi.

Papiss Cisse’den ‘Fenerbahçe’ çıkışı
Papiss Cisse’den ‘Fenerbahçe’ çıkışı
GİRİŞ 23.02.2021 20:24 GÜNCELLEME 23.02.2021 20:24
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe’nin sezon başında kadrosuna kattığı Papiss Cisse açıklamalarda bulundu. Senegal basınındaki ifadelerinde Cisse, sarı-lacivertli ekibe geliş süreci ve yeni takımıyla ilgili düşüncelerinden söz etti.

‘Kendimle gurur duyuyorum, mutluyum’

Cisse “35 yaşında Fenerbahçe ile sözleşme imzaladım. Bu yaşta hangi Afrikalı futbolcu Fenerbahçe gibi bir kulüple sözleşme imzaladı, bana söyler misiniz? Fenerbahçe Türkiye’nin Real Madrid’i. 30 milyondan fazla taraftarımız var. Kendimle ilgili konuşunca kendimden gurur duyuyorum, mutluyum” dedi.

‘Yan gelip yatarak burada olmadım’

Fenerbahçe’ye transfer olmasını sağlayan süreci de anlatan oyuncu “Burada olmak için çok çalıştım. Yan gelip yatarak burada olmadım. Sabahları erken kalkıyorum. Takımla birlikte idman yapıyor eve gelince yine çalışıyordum. Evde fitness salonum var. Ben tembel birisi değilim. Haksız kazançtan hoşlanmayan birisiyim” diye konuştu.

‘Üzerine düşünülmez, bir zorunluluk’

Senegal Milli Takımı ile ilgili ilişkisini anlatan Papiss Cisse, milli hassasiyetlerinden de bahsetti. Milli takım teknik direktörü ile bir sorunu olmadığını söyleyen futbolcu “Aliou Cisse benim kardeşim. Eğer beni milli takıma çağırırsa buna cevap vermeliyim. Bu, üzerinde düşünülecek bir şey bile değil, bir zorunluluk. Çünkü ben Senegalliyim” şeklinde konuştu.

YORUMLAR 22
  • sdc 3 yıl önce Şikayet Et
    Dalga geçiyor resmen
    Cevapla
  • Fanatik 3 yıl önce Şikayet Et
    Ana yaşı 40 tir bunun,dalgamı geçiyor bu anlamadım ihtiyarbahce oldu iyice fb ce ha hahaaa haaa
    Cevapla
  • hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam haklı sözde gençlere yönelip borcu bitirecektik
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    bulmuşlar bir kanarya tüylerini yoluyorlar
    Cevapla
  • MET 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne söylesen haklısın. Seni bu yaşta transfer edip medet umanlara Allâh akıl ve fikir versin. Ruhsuz İrfan Can ve pili bitmiş Mesut ve beklenen son Şampiyonluk başka bahara kaldı. Kadıköy yol geçen hani olmuş. Gelen atıyor giden atıyor. Erol bey bön bön bakıyor.
    Cevapla
  • Ne oldu kardeş 3 yıl önce Şikayet Et
    Burdan mesut hakkında yazdığımızda gerçekleri görmediniz. 26 yaşındaki videolarını izleyerek kendinizi avuttunuz. Adamın yaşı 32 bu sene zaten bitti oldu 33 fb yi soyup gidecek madem fbliydi neden 28 yaşında gelmedi. Allah aşkına ben gs liyim hakan çalhanoğlu gelsin 32 yaşında istemiyorum öyle adamı bunların o parayla takımın dengesini bozarlar. Şimdi kızmaz mı pelkas benim daha fazla katkım var ben neden 10 milyon euro almıyorum diye. Koç hırsıyla takım kurmaya çakışıyor aynı kafa emre ve volkandada var futbol akıl oyunudur. Ama bunu fb bu kafadakilerle yapamaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle