Fenerbahçe'de akıl almaz ihmal!

Ülker Stadyumu'nun bozuk zeminiyle ilgili gerçek ortaya çıktı. Yoğun kar yağışı sırasında çimlerin üzerinin örtülmediği öğrenildi.

Fenerbahçe'de akıl almaz ihmal!
Fenerbahçe'de akıl almaz ihmal!
GİRİŞ 23.02.2021 10:39 GÜNCELLEME 23.02.2021 10:39
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Sarı-Lacivertliler, Göztepe karşısında alınan 1-0’lık yenilgi kadar Ülker Stadı’nın zeminini görünce de büyük bir şok yaşadı. Erol Bulut, mücadelenin ardından yaptığı açıklamada, “Zeminin durumu, istediğimiz oyunu oynamamıza engel oldu” diyerek kendi stadıyla ilgili serzenişte bulundu. Buna tepki gösteren tek isim de Erol Bulut değildi.

‘İşimiz çok zor’

Ali Koç, maçtan önce kadın voleybol takımının kaptanı Eda Erdem Dündar’a plaket vermek için sahaya inmişti. Başkan Koç, bu sırada zeminin durumunu yakından gördü. Koç, yönetici arkadaşlarının yanına çıktığında, “Bu zeminde işimiz çok zor” dedi ve ilgili yetkilileri yanına çağırdı. Ali Koç, stat görevlilerine çıkışarak, “Bu zeminin hali ne! Yoğun kar yağacağı belliydi, hiç mi önlem alınmadı? Üstelik yağış sırasında burada maç oynanmadı. Saha nasıl bu hale gelebildi!” sözlerini sarf etti. İstanbul’da yoğun kar yağışının yaşandığı geçen hafta, Ülker Stadı’nın çimlerinin üzerinin brandayla örtülmediği ortaya çıktı.

Bakım, Milli arada

Karların erimesinin ardından saha çamur içinde kaldı. Bunu düzeltmek için zemine kum döküldüğü ancak bunun da çare olmadığı öğrenildi. Yetkililer, 4 Mart’taki Antalyaspor maçına kadar çimleri düzeltmeye çalışacak. Ancak asıl bakım, 14 Mart’taki Gençlerbirliği maçı sonrası başlayacak. Milli ara nedeniyle bir sonraki karşılaşmanın oynanacağı 4 Nisan’a kadar gerekli bakımlar yapılacak.

Zeminin bu hale gelmesinde, gerekli bakımların doğru şekilde yapılmamasının da etkili olduğu öne sürüldü.

YORUMLAR 23
  • Selçuk 3 yıl önce Şikayet Et
    Başarıda başarısızlıkta tesadüf değildir yazık FB ye her tarafı lacka olmuş
    Cevapla
  • ali can 3 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç Amatörsün Amatör bir ekibin var. Aziz Yıldırım'ı mumla aratıyorsun
    Cevapla
  • sdfsdgfsg 3 yıl önce Şikayet Et
    emre belezoğlu bence ajan erol bulut da ajan 2 si de gs ye çalışıyor demedi demeyim alişen aziz olaydı şimdiye iplerini çektiydi
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar şirketlerini kulübü yönettikleri gibi yönetseler bir senede iflas eder.
    Cevapla
  • Ankaralı 3 yıl önce Şikayet Et
    göztepenin ve gs nin fb ye attığı goller yılın golleri olmalı, serdarın yediği çalım ve canerin göztepe golü sonrası hareketleri çok iyi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle