Fenerbahçe Kulübü, Galatasaray'ın "Protokol girişinde isim kontrolü yapıldı ve bekletildik" açıklamaları üzerine derbi günü çekilen görüntüleri paylaştı.

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Metin Sipahioğlu, Kadıköy'deki derbinin ardından Galatasaray Kulübü'nün iddialarıyla ilgili FB TV yayınına katıldı.

İşte o açıklamalar:

"Biz derbiden sonra maç hakkında hiç konuşmadık. Hiçbir açıklama yapmadık. Hatta bu konuda taraftarlarımızdan da tepki aldık. Galatasaray ise derbiden sonra pazartesiden cumaya kadar her gün konuştu. Başkanları konuştu, yöneticileri konuştu, iletişimden sorumlu elemanları konuştu. Öncelikle bu açıklamaları muhatap alıp almamayı düşündük"

"Medyada maalesef çamur at, izi kalsın tutumunun yer aldığını gördük. Fenerbahçe'ye yönelik atılan tüm yalanları kanıtlamak için bu programı yapıyoruz. Ayrıca hakem hatalarıyla ilgili de konuşacağız."

Yorumlar 87 Yorum Var
  • Red 25.02.2021 19:44
    Arkadaşlar FB TV yalan soyluyor
  • Ömer 19.02.2021 20:08
    Galatasaray’ımızın kupasını vermeyip elektrikleri kapatılan statta yapılanlara cevap az bile olmuş
  • Tarihçi 18.02.2021 00:12
    Bjkliyim gs yi severdim nefret ettirdiler beni artık gs. Başta terim
  • (¹⁴⁵³) 17.02.2021 23:48
    Tamamda yanı gs başkanı çok mu önemli biri iyi ki normal vatandaş gibi sıraya sokmamışlar daha Allah tan ne istiyor aziz başkan olsaydı o sıtata girmeyi birak yanından bile geçemezdi.
  • Fener Ağlama 17.02.2021 22:58
    GS Yönetiminin bu sadece 1 kamera görüntüsünden daha fazla ile alakalı şikayeti vardı. 1907 diyen yüzlerce fb taraftarının nasıl içeri alındığını locaların, balkonkarın nasıl dolu olduğunu, sahaya balkonlardan nasıl galiz küfürler edildiğini sizin taraftarımızın maskelerini çıkarıp hem sözlü hem de elle nasıl hakaretler ettiğini konuşun.Bu yaptıklarınız maçtan çooook önce oldu. GS'liler maçtan sonra sevinç hareketi yaptılar diyorsunuz o hareketler maçtan önce yaptığınız küfürlerin karşılığı olmuştur. Siz bu çirkeflikleri sadece Galatasaraya değil Bjk ve Ts'ye de yapıyorsunuz sizin kepazeliğinizi her maç herkes söylüyor. Fb ve başkanı yine ağlıyorlar her zaman ki gibi!
Daha fazla yorum görüntüle