Fenerbahçe'de Caner ve Mesut Özil kararı!

Mesut 11’de çıktığı ilk maçta ortaya koyduğu oyunla eski günlerine dönüş sinyali verdi. 51 pasın 49’unda hedefi bulan yıldız futbolcu % 96 isabet oranı tutturdu, takımı maestro gibi yönetti. Mesut oyundan düştükten sonra Fenerbahçe’nin topu rakibi kaptırması ve kalesinde tehlikeler görmesi de dikkat çekti.

Fenerbahçe'de Caner ve Mesut Özil kararı!
Fenerbahçe'de Caner ve Mesut Özil kararı!
GİRİŞ 15.02.2021 09:32 GÜNCELLEME 15.02.2021 20:58
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Futbolsuz geçen bir yılın ardından yeniden sahalara dönen Mesut Özil, yavaş yavaş eski formunu bulup Fenerbahçe’nin saha içi lideri oluyor. Önceki gün Karagümrük maçında ilk kez 11’da sahaya çıkan Mesut eski günlerine dönme sinyalleri verirken paslarıyla izleyenleri yine kendine hayran bıraktı. Maç eksikliğine rağmen Karagümrük karşısında yüzde 96.1 isabetli pas istatistiğiyle oynayan Mesut Özil oyunun yönünü belirleyen isim olarak öne çıktı.

Duran toplar artık Mesut’ta

Gustavo Pelkas’ın yokluğunda yükü da ağırlaşsa da özellikle ilk yarıda takımına kendi istediği oyunu da oynattı. Kornerleri Caner’in yerine Mesut’un kullanması dikkat çekerken, serbest vuruşlarda da birinci tercih hep oydu.. İlk yarıda 39 isabetli, 3 hatalı pasla oynayan yıldız futbolcu, 2. yarıda çıkana kadar 9 isabetli, 2 hatalı pasla mücadele etti. Mesut oyundan düşünce Fenerbahçe’nin topu rakibine kaptırarak defalarca beraberlik tehlikesi yaşadı.

İlk olarak Hatay’da sahaya ayak basan ve 13 dakika oynayan Mesut orta sahada aldığı topu Ferdi’nin önüne atarak 2. golün startını vermişti. Galatasaray’a karşı 27, kupadaki Başakşehir maçında uzatmalar dahil 80 dakika oyunda kaldı, Karagümrük karşısında 19’da Thiam’ın golü de 53’te Valencia’nın gollerinde da atakları başlatan isim Mesut’tu. Yıldız futbolcunun beklenen performansına Gustavo ve Pelkas’ın dönmesiyle Trabzon maçı ve sonrasında ulaşması bekleniyor.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 14
  • Rdvan 3 yıl önce Şikayet Et
    Catlayın ulan
    Cevapla
  • T d 3 yıl önce Şikayet Et
    M.özil kaşıteli efendi bir topçu..kim ne derse desin.......
    Cevapla
  • kılıçarslan 3 yıl önce Şikayet Et
    mesut gibi oyuncuyu almak da zor getirmekte zor. fb zor olanı başarıyor. irfancan, gustavo,pelkas oynamaya başlayınca siz görün o zaman maçların kalitesini.
    Cevapla
  • Kezo 3 yıl önce Şikayet Et
    Ulan ben bursaspor luyum mesut gibi oyuncu gelmiş Türkiye saf saf yorum yapıyorsun taraflı tarafsız mesut tartışılmaz hangi işle uğraşıyorsanız oraya yoğunlaşın bence
    Cevapla
  • Abuzer 3 yıl önce Şikayet Et
    Adamın sahada varlığı bile belli değil.inşallah fenerbahçe mesutu aldığına pişman olmaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle