Fenerbahçe'de Erol Bulut kararı!

Önce Galatasaray derbisi daha sonra Başakşehir'e karşı kupadan elenen sarı lacivertlilerde Erol Bulut için şimdilik ayrılık kararı söz konusu değil.

Fenerbahçe'de Erol Bulut kararı!
Fenerbahçe'de Erol Bulut kararı!
GİRİŞ 11.02.2021 13:34 GÜNCELLEME 11.02.2021 17:43
Bu Habere 111 Yorum Yapılmış

Süper Lig'deki derbi maçta Galatasaray, Fenerbahçe’yi 1-0 mağlup ederek liderliğe oturdu. Ardından Ziraat Türkiye Kupası’ndan elenmek Fenerbahçe'yi birçok açıdan olumsuz etkiledi.

Taraftarın tepkisini çekti 

Sarı-lacivertlilerin ilk hedefi Süper Lig şampiyonluğu olsa da bu sezon bekleneni veremeyen Başakşehir karşısında alınan mağlubiyet ve takımın kötü oyunu sonrası Teknik Direktör Erol Bulut’a taraftarın tepkisi başladı.

Geleceği tartışılmaya açıldı 

Ayrıca ligde Galatasaray ve Beşiktaş ile aynı puana sahip olunsa da Bulut’un geleceği kamuoyunda tekrar tartışılmaya açıldı. Özellikle sarı-lacivertli taraftarlar maçın ardından takımın teknik patronuna yönelik sosyal medya üzerinden sert eleştirilerde bulundu.

Yola devam kararı 

Milliyet'in haberine göre; Buna rağmen yönetimin farklı düşüncede olduğu çıktı. Sarı-lacivertlilerin gündeminde ayrılıkla ilgili bir konu bulunmadığı öğrenildi. Teknik heyetle yola devam edecek yönetim en önemli hedef olan şampiyonluk yolunda ilerlemeye çalışacak.

Eksikler sonrası toparlanma umudu 

Derbi mağlubiyeti ve kupadan elenmenin ardından benzer bir hava söz konusu olsa da yönetim takımın eksikler döndüğünde toparlanacağını düşünüyor.

Göztepe maçıyla takımda yer alacak 

Pelkas ve Gustavo’nun yanısıra İrfan Can’ın da iyileşmesi sonrası takımın ideal düzenine kavuşacağı ifade edildi. Bu nedenle Göztepe maçıyla birlikte bu isimlerin takımda yer alması bekleniyor. Devamında da oyunun toparlanması hedefleniyor.

Sistem karmaşası 

Kupa maçında ortaya çıkan en önemli sıkıntılardan biri de futbolcuların maç içinde kulübeye dönüp bir şeyler anlatması oldu. Benzer şekilde oyuncular saha içinde de birçok pozisyonda anlaşamadı. Bu durum daha önce birkaç kez yaşanan sorunun devam ettiğini gösterdi.

Saha içinde panik havası 

Süper Lig’de ilk devre tamamlanmasına rağmen takımın hala gerçek anlamda sisteminin oturmadığı ve oyuncuların da saha içinde taktiksel açıdan farklı hareket ettiği gözlendi. Hem teknik heyet hem de yönetim saha içinde oluşan panik havasına çözüm arıyor.

Herkes çok yoruldu 

Başakşehir mağlubiyetiyle sadece Türkiye Kupası defteri kapanmadı, 120 dakikalık bir performans ortaya koyan oyuncuların ciddi şekilde yıprandığı ortaya çıktı. Maçın büyük bölümünü 10 kişi oynayan sarı-lacivertlilerde fiziksel açıdan ciddi şekilde yorgunluk belirtileri başladı. Karşılaşmanın sonunda büyük üzüntü yaşayan futbolcular aşırı yorgunluktan da şikayet ederken Fatih Karagümrük maçı öncesi takımın dinlenmeye yönelik bir program uygulayacağı ifade edildi.

YORUMLAR 111
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Birisi gelmiş var geldi İstanbulluların havası bitti demiş ben kutahyaliyim ama 7 yaşımdan beri besiktasliyim İstanbullu olmayan İstanbul takımını tutamaz diye kayde mi var sonuna kadar besiktasliyim 33yasimdayim 26yildir Beşiktaş'ı tutuyorum kütahya spor süperlige çıksa yine Beşiktaş'ı tutarım Beşiktaş'ın kazanmasını isterim bu 3buyuk takımın taraftarı her ilde vardır havamizida kimse söndüremez
    Cevapla
  • Fanatik fenerli taco 3 yıl önce Şikayet Et
    Erol bulut'un futbolcuğuda iyi değildi hocalığıda. Resmen taraftarını uyutmaya çalışıyor. Ali koç zamanında bütün kötü rekorları kırdık. Yapmayın Allah aşkına bu takımı iyi yönetin. Takımın maçlarını izlerken ruhum daralıyor. Böyle rezil futbol oynatılmaz.üzmeyin büyük fenerbahçe taraftarını.
    Cevapla
  • Emrah 3 yıl önce Şikayet Et
    TFF bıtmıstır hıc adalet yok vay bu ulkemın haline
    Cevapla
  • katibb 3 yıl önce Şikayet Et
    bir beraberlik ve bir yenilgi yeter erol hocayı postalarlar.
    Cevapla
  • bünyamin 3 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim adamın bir taktiği yok ki...taktik bilgisi yok daha doğrusu..bi Hatay maçını hatırlayın.bir takım bu kadar mı rezillik yaşar silik futbol oynar...ya Erol bulut bırak git...bu takım sana üç boy büyük.. takımın formasını koy direk şampiyon luga oynar...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle