Erol Bulut'un elindeki kağıdın sırrı ortaya çıktı

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki derbide Erol Bulut'un oyuncu değişiklikleri öncesi elindeki kağıda bakmasının sebebi ortaya çıktı.

Erol Bulut'un elindeki kağıdın sırrı ortaya çıktı
Erol Bulut'un elindeki kağıdın sırrı ortaya çıktı
GİRİŞ 07.02.2021 12:50 GÜNCELLEME 07.02.2021 12:50
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 24. haftasında evinde Galatasaray'a 1-0 mağlup olan Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut'un oyuncu değişiklikleri öncesinde elindeki kağıda bakması çok konuşulmuştu. Bunun sebebi ortaya çıktı.

Sosyal medyada 'Erol Bulut'a tribünden taktik gidiyor' şeklinde yorumlanan görüntünün aslı çok farklı. Erol Bulut'un elindeki kağıdın devre arasında tüm teknik heyet tarafından çalışılan, oyuna dahil olan oyuncular çerçevesinde oluşacak alternatif dizilişlerin yer aldığı bir taktik kağıdı olduğu öğrenildi.

Fenerbahçe teknik heyeti, oyunun gidişatına göre yapacağı değişiklikleri önceden belirlediği için farklı dizilişlerin yer aldığı kağıtlar kulübedeki ekipte yer alıyor.

EROL BULUT: "KAYBEDİLEN SADECE BİR MAÇ, BAŞINIZI KALDIRIN"

Öte yandan 1-0'lık derbi mağlubiyeti sonrası Erol Bulut soyunma odasında öğrencilerine; "Başınızı kaldırın, zirveyle aynı puandayız kaybedilen hiçbir şey yok, sadece bir maç kaybettik, biz şampiyon olacağız." diye konuştu. (Hürriyet)

YORUMLAR 45
  • öztürk 3 yıl önce Şikayet Et
    kağıda bakma kafayı çalıştır maçı okumasını bil maçın gidişatına göre yedekten oyuncuları belirle ama hamlelerin olumlu olsun.antremanlarda bol şut çalıştır.kale önünde topa yerden set vuruşlar yaptır ki dönerse yediden gol şansı doğar auta boşa gitmesin.
    Cevapla
  • zaza 3 yıl önce Şikayet Et
    fb gs maçı ileriki tarihlerde tekrarlanmalı.çünkü ozan tufan attığı golde ofsayt olmadığını tüm millet gördü. gerekirse imza kampanyası başlatalım.haksızlık yapan hakemi uefaya bildirelim hakemlikten men etsin.
    Cevapla
  • cihan 3 yıl önce Şikayet Et
    ozaman saraçoğlunda fegılıye yapılan faulden sonra atılan gol ıptal olsun.Fennerden çıktıgı halde fenerbahceye verılen tactan sonra golde iptal edılsın.Tğm dünya gördü yanlış kararları.Ayrıca el ve kafası galatasaray oyuncuyu geçmiş.Turkıyenın yarısı ofsayt yarısı ofsayt değil
    Cevapla
  • HAMDİ 3 yıl önce Şikayet Et
    Tam bir şarlatanlık. Bu vasatı hoca diye getiren de ergen plaza çocuğu Gezi Finansörü Ali Koç. İkisi de defolup gitse de kurtulsak.
    Cevapla
  • Bozok 3 yıl önce Şikayet Et
    volkan ve emreden kime hayır gelmişki sana gelecek volkanla emreyi kovduramassan yar saçların lüle lüle erol sana güle güle...
    Cevapla
  • hahaha 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir haftalık liderlik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle