İrfan Can Kahveci transferindeki detay

Fenerbahçe'nin İrfan Can Kahveci transferinin perde arkasında birçok artı yer alıyor. Galatasaray'a atılan çalımın yanı sıra harcama limitlerindeki detay da dikkat çekiyor.

İrfan Can Kahveci transferindeki detay
İrfan Can Kahveci transferindeki detay
GİRİŞ 02.02.2021 13:13 GÜNCELLEME 02.02.2021 13:34
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Galatasaray ile İrfan Can Kahveci için girilen rekabette kazanan taraf Fenerbahçe oldu. Milli futbolcuyu renklerine bağlayan sarı-lacivertliler bir hamleden çok sayıda kazanç çıkardı. Ezeli rakibine çalım atan Kanarya, harcama limitlerini de kullanmış oldu.

YANACAK OLAN LİMİTLER KULLANILDI

Fenerbahçe'nin Vedat Muriç ve Jailson'dan elde ettiği bonservis geliri sezon sonu kullanılamayacaktı. Bu bonservis geliriyle geleceğe sağlam bir yatırım yapılmış oldu. Kanarya, İrfan Can'ı alarak hem rakibine çalım attı hem de bu geliri kullanmış oldu. Sarı-lacivertliler İrfan Can'ı almasaydı bu parayı yaz transfer döneminde kullanamayacaktı.

EZELİ RAKİBİNİN ELİ ZAYIFLADI

Galatasaray, transferi bitirmek üzereyken devreye girildi ve İrfan Can kadroya katıldı. Böylelikle Fenerbahçe, ezeli rakibinin güçlenmesini engellemiş oldu.

SEZON SONUNA HİÇ İŞ BIRAKILMADI

Fenerbahçe, Sosa'dan beklediği verimi alamadığı için sezon sonunda orta saha oyuncusu arayacaktı. İrfan transferiyle sezon sonuna iş bırakılmadı ve sorun erkenden çözüldü.

A MİLLİ OYUNCU KADROYA KATILDI

Daha önce çok uğraşılmasına rağmen gerçekleştirilemeyen İrfan Can transferi bu kez sonlandırıldı. Fenerbahçe A Milli Takım'ın önemli bir parçasını kadrosuna dahil etti. 

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 20
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Göreceğiz sezon sonu kullanıp kullanamayacağını. O hesaplar UEFA'ya sökmez.
    Cevapla
  • Deli Kadir 3 yıl önce Şikayet Et
    iyi gozunuz aydin, ya GS size calim attiysa? neyse iz uyumaya devam edin 6 subatta ve ardinda gormusmek uzere
    Cevapla
  • Halil LALE 3 yıl önce Şikayet Et
    Almak önemli degil oynaması nemli ben gercekten fenerin almasına sevindim çünkü bazı futbolcu bazı takımlarda tutmuyor örnek Falko GS tutmadı mesut ve kahveci in fenerde tutmayacagı kanısındayım aynen Cakne de oldugu ve Falko da oldugu gibi fernandes bence çok mantıklı
    Cevapla
  • xyz 3 yıl önce Şikayet Et
    bölüm geçmeye çalışır gibi bütün tuşlara basıyorlar önlerine geleni transfer ettiler vizyonu ilk beşe girmekten öte gitmeyen kulüp için büyük masraf
    Cevapla
  • Emre 3 yıl önce Şikayet Et
    Süsleyin püsleyin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle