Fenerbahçe'nin İrfan Can transferindeki kozu!

Fenerbahçe, Sarı-Kırmızılılar’ın çok istediği İrfan Can için harekete geçti. Sarı Lacivertliler, yıldız futbolcuyu ikna etmek için Emre Belözoğlu kozunu kullanacak.

Fenerbahçe'nin İrfan Can transferindeki kozu!
Fenerbahçe'nin İrfan Can transferindeki kozu!
GİRİŞ 26.01.2021 11:31 GÜNCELLEME 26.01.2021 11:34
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Galatasaray’ın çok istediği İrfan Can Kahveci için Fenerbahçe de resmen adım attı.

‘Bizle görüşmek istiyorlar’

Sarı-Lacivertliler, resmi bir yazıyla Başakşehir’in kapısını çaldı, “İrfan Can Kahveci ile biz de ilgileniyoruz” denilerek randevu talep edildi.

Başakşehir CEO’su Mustafa Eröğüt, NTV Spor’a yaptığı açıklamada, “Fenerbahçe bizimle görüşmek istediğini iletti. Henüz resmi bir teklif yok. Önümüzdeki günlerde bir görüşme gerçekleştireceğiz. Galatasaray’a da İrfan Can için taleplerimizi ilettik, görüşmelerimiz sürüyor” dedi.

Emre Belözoğlu kozu

Fenerbahçe, yıldız futbolcuyu ikna etmek için Emre Belözoğlu kozunu kullanacak. İrfan Can’ın idolü olan, yıllarca birlikte oynayan Belözoğlu, Milli yıldız ile bizzat görüşecek. Ali Koç ise Göksel Gümüşdağ’ı ikna etmek için devreye girecek. Galatasaray’a geçen sezon Vedat Muriç ile bu sezon ise Mert Hakan Yandaş’la çalım atan Sarı-Lacivertliler, ezeli rakibine bir darbe daha vurabilir.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 39
  • ZEKİ 3 yıl önce Şikayet Et
    ne irfanmış be genelde böyle transferlerin sonu hüsran ,alanın elinde patlıyor,başakşehir kurnazlık yapıyor aklınca,14 milyon eurodan bahsediyorlar,Bir tavuk,Bir horoz,2 milyon euru anca eder
    Cevapla
  • Devrim 3 yıl önce Şikayet Et
    Haha o bir galGALATASARAYLI oyuncu size yakışan bir oyuncu değil ya Galatasaray'ımıza gelecek ya da dış ülkeye gidecek buda böyle biline
    Cevapla
  • alidemir 3 yıl önce Şikayet Et
    galatasaray yönetimi emre belozoğlunu susturun bu kadar agresif bir kişi durmadan kiqşileri ayartmaya çalışırken siz eli kolu bağlı duruyurosunuz zaten adı geçen şahıs fenere zarar vermekten başka bir şey yapmıyor eninde sonunda bu zararı görülecek ve ipini çekecekler herkes emin olsun g.s ın ekmeğini yiyenler ihanet edenleri tarif hiçi bir zaman afeetmeyecektir
    Cevapla
  • süleyman şah 3 yıl önce Şikayet Et
    fb isterse alır,ali koç isterse her futbolcuyu alabilir...
    Cevapla
  • Attila 3 yıl önce Şikayet Et
    Yahu alınsa nerede oynayacak? Kanatlarda oynatılacaksa tamamen ölü yatırım. Bu adam iki yönlü orta saha veya ofansif orta saha. Mesut'u kesemeyeceğine göre Ozan'ın yerine mi alınıyor? Ozan satılacaksa alınabilir fakat satılmayacaksa tamamen gereksiz. Alınıp kanatta oynatılacaksa zaten şampiyonluğu unutur takım. İrfan'ın da futbol hayatının sonu Alper gibi olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle