Nihat Özdemir'den Mesut Özil ve limit açıklaması

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, spor yazarı Attila Gökçe'ye Fenerbahçe'nin dev transferi Mesut Özil'i değerlendirdi.

Nihat Özdemir'den Mesut Özil ve limit açıklaması
Nihat Özdemir'den Mesut Özil ve limit açıklaması
GİRİŞ 20.01.2021 10:56 GÜNCELLEME 20.01.2021 10:56
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

TFF Başkanı Nihat Özdemir, Milliyet Gazetesi'nin yazarı Attila Gökçe'ye Mesut Özil transferiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte Attila Gökçe'nin yazısından o bölüm;

"Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir’e de sordum Mesut’un gelişini. Başkan çok farklı bakıyordu.

-Her bakımdan başarılı ve güzel bir transfer. Bir kere futbol rekabetimize kalite katacak. Süper Lig maçlarının TV’den izlenme oranları artacak. İnşallah tribünlerimizi de seyircilerimize açtığımızda sadece Fenerbahçe taraftarları değil, Türkiye’nin her ilinde futbolseverler onu çıplak gözle seyretmek için de statlara gidecekler.

-Yapılan anlaşma 3,5 yıllık. Demek ki kariyerini burada sonlandıracak. Bu çok önemli bir karar. Varını yoğunu Türk futbolu için verecek. Genç futbolculara örnek olacak.

-Mesut, hem sevdiği ata yurduna, hem de özlediği takımına kavuştu. Hem sportif, hem sosyal, hem de Süper Lig’in marka değerini artıran büyük bir olay. Başarı diliyorum.

-TFF Başkanı’na ara transfer döneminde limitlerin aşılıp aşılmadığını sordum: “Kesinlikle aşılmaz, aşılamaz” dedi ve ekledi, “Hiçbir kulübümüz limit aşımı yapmaz. Niye? Lisansları biz veriyoruz. Aşarlarsa lisans vermeyiz de ondan!

-Başkan ayrıca Antalyaspor Trabzonspor maçında hakem değişikliğinin doğrudan doğruya Covid 19 testiyle ilgili olduğunu ve “negatif” raporu gelir gelmez görev değişikliği yaparak Ali Palabıyık’ı görevlendirdiklerini anlattı.

YORUMLAR 51
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    gidip azcık kendi takımlarınızla uğraşın bu kadar da kıskanılmazki adam imzayı atmadan çatladınız
    Cevapla
  • haha 3 yıl önce Şikayet Et
    fb ne yaptıysa gslilerin işi gücü yatıp kalkıp hüü mesut alman ama limit lenn nihat abileri lenn diye ağlamak...daha 1 yıl öncesine fener ol ile dalga geçenler şimdi sucuk ol diyerek dileniyor reziller :)
    Cevapla
  • yasin 3 yıl önce Şikayet Et
    Türk gençlerine örnek olursa ozaman hepsi başka ülke adına oynar ne konustuklarını bilmiyolar işleri güçleri algı limit diyolar bifenere işlemiyo bu limit sayın özdemir
    Cevapla
  • sinan 3 yıl önce Şikayet Et
    adam oynamadan asist yapmaya gol atmaya başlamış.adamsın mesut
    Cevapla
  • Niğdeli 3 yıl önce Şikayet Et
    Doğru kağıt üstünde 1907 tl yazıyor. Fakat gerçekte milyon yurocuklar ödeniyor. Bu şekilde limit aşılmamış oluyor. Tabi yerseniz.
    Cevapla
  • CeAlex 3 yıl önce Şikayet Et
    Doğru , Fatih 1905 TL ye sözleşme yapıp milli takımdan milyon $ tazminatı cebe indirirken de aynen böyleydi...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle