Erol Bulut'tan Mesut Özil açıklaması

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Ziraat Türkiye Kupası'nda Kasımpaşa'yı 1-0 yendikleri maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Erol Bulut'tan Mesut Özil açıklaması
Erol Bulut'tan Mesut Özil açıklaması
GİRİŞ 14.01.2021 23:16 GÜNCELLEME 14.01.2021 23:53
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Ziraat Türkiye Kupası maçında, Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup ederek bir üst tura yükseldi. Maçın ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Bulut, Mesut Özil sorusu üzerine ise "Hep birlikte izleyeceğiz" yanıtını verdi.

 

 

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut'un karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamalar şu şekilde:

"İki takım da kontrollü başladı. Birbirine pozisyon vermemeye çalıştı. Süre biraz geçince oyun açılmaya başladı. İki taraf da gol pozisyonları yakaladı. Biz bir pozisyonu iyi değerlendirdik. Genele baktığımızda iyi oyun, güzel oyun. Turu atladığımız için mutluyum. 

 

 

Her hafta üzerine koymaya çalışıyoruz. Hücumda yeterince pozisyona giriyoruz ama bazen son vuruşlarda daha iyi olmalıyız. Sakat futbolcularımız, hasta futbolcularımız, kart cezalılarımız oluyor. Rotasyona gitmek zorunda kalıyoruz. Sezon sonuna kadar tüm takımlar için böyle gidecek. 5 galibiyet aldık, daha da iyi olabiliriz. 

"Fiziksel durumundan çok memnunum"

Takımın fiziksel durumundan çok memnunum. Son oynadığımız maç 118 km, ondan önceki maç 117.5 km koştuk. Fiziksel olarak bir sorunumuz yok ama takım yoruluyor, normal.

"Mesut Özil konusunu hep birlikte izleyeceğiz."

Transferle ilgili söyleyebileceğim, 1-2 transfer düşünüyoruz. Biz de bunları yapmaya çalışıyoruz. Limitler el verdiği sürece 1-2 transfer yapmak istiyoruz. Mesut Özil konusunu hep birlikte izleyeceğiz."

 

BASIN TOPLANTISI

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, sarı-lacivertlilerin genç futbolcusu Ömer Faruk Beyaz’ın takımda ayrılma durumu için kendilerinin ellerinden geleni yaptığını ifade ederken, müsabakanın 90. dakikasında Mert Hakan Yandaş ve Aytaç Kara’nın pozisyonu için ise hakemin VAR’a çağrılması gerektiğini söyledi.


Erol Bulut, tur atladıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, "Maçın başlangıcına baktığımızda kontrollü bir maç oldu ve sonra açılmaya başladı. İkinci yarı biraz daha hücum anlamında iki takım girişimde bulundu. Duran toptan 1-0 öne geçtik. Bunu da maçın sonuna kadar koruduğumuz için mutluyuz. Tur atladık. Oyuncularımızı tebrik ediyorum" dedi.

"Ömer Faruk için elimizden geleni yaptık"

Fenerbahçe’nin genç yeteneği Ömer Faruk Beyaz ile ilgili konuşan Bulut, "Ömer Faruk ile ilgili fazla bir şey söylemek istemiyorum. Gereken bütün durumu Emre Belözoğlu anlattı. Benim burada onunla ilgili bir şey söylemem doğru olmaz. Gerçekten yetenekli bir futbolcu. Biz elimizden geleni yaptık" ifadelerini kullandı.

"Mert ve Aytaç’ın pozisyonunda VAR’a gitmesi gerekiyordu"

Maçın 90. dakikasında Mert Hakan’ın Kasımpaşalı futbolcu Aytaç’a yaptığı müdahale sonrası kırmızı kart ile cezalandırılması ile ilgili açıklama yapan Erol Bulut, "Mert Hakan profesyonel bir futbolcu. Fenerbahçe’nin futbolcusu. Canı yanmış olabilir. Aytaç kafasına tekme attı, hakem ve VAR görmedi. O da bizimki de kırmızı kart. Hakemin VAR’a çağrılması gerekiyordu. Orada Hakan bir reaksiyon gösterdi. Bunu yarın kendisiyle konuşacağız" şeklinde konuştu.

"Perotti’nin yerine takviye yapacağız"

Arjantinli futbolcu Diego Perotti ile ilgili ise Bulut, "Perotti çok önemli ve değerli bir futbolcu. Roma’da yaptıkları ortada. Bize katkı sağlamak için transfer edildi. Sakatlıklar onu bir türlü bırakmadı. Ameliyat olacak gözüküyor. 8 aya kadar uzak kalabilir futboldan. Aramızdan ayrılabilir ve öyle gözüküyor. Oraya bir takviye yapacağız" dedi.

YORUMLAR 9
  • xyz 3 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahçe hakeme rağmen kazandı helal olsun ligin sefiri olurlar gs liyim ama 10 puan farkla şampiyon olurlar ..
    Cevapla
  • Fenerli 3 yıl önce Şikayet Et
    Klasik gs taraftarı yorumları şaşmamak lazım normal karşılıyorum karekterleri bu
    Cevapla
  • Fenerli 3 yıl önce Şikayet Et
    Klasik gs taraftarı yorumları şaşmamak lazım normal karşılıyorum karekterleri bu
    Cevapla
  • Kaya 3 yıl önce Şikayet Et
    Fenerin oynadığı futboldan daha kötüsü, senin bu futbolu beğeniyor olman
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Erol Hocam size limit yokki. Siz limite takılınca federasyon hemen artırıyor. Yada mesut ozile 1 milyon eruro verirsiniz yıllık :)
    Cevapla
  • Tcfb 3 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe bir yıl transfer yapamadı boş boş konuşuyorsun limit neye göre yükseldi onu bile bilmeden boş konuşuyorsun bankalar Birliği anlaşması yaptığı için yükseldi fenerin limiti bilip bilmeden atıp tutma :)
    Cevapla
  • xyz 3 yıl önce Şikayet Et
    mesutu hurda karşılığı alacaklarmış
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle