Erol Bulut kadro kurmakta zorlanıyor

2021'deki ilk maçında yarın Kasımpaşa'yla oynayacak Fenerbahçe'de rahatsızlıkları bulunan Serdar ve Caner forma giyemeyecek. Testleri negatife dönen Ozan ve Gustavo'nun da 11'de olması beklenmiyor.

Erol Bulut kadro kurmakta zorlanıyor
Erol Bulut kadro kurmakta zorlanıyor
GİRİŞ 03.01.2021 09:42 GÜNCELLEME 03.01.2021 09:42
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de 4-1 kazanılan Başakşehir karşılaşmasının ardından haftayı BAY geçen Fenerbahçe, yarın deplasmanda Kasımpaşa'nın konuğu olacak. Uzun bir dinlenme dönemi geçiren Sarı-Lacivertliler'de buna rağmen yaşanan şanssızlıklar, teknik direktör Erol Bulut'un canını ilk 11 kurarken biraz sıkıyor. Sakatlıktan çıkan oyuncuların henüz maç temposu eksikliği olmasının yanı sıra rahatsızlıkları bulunan Serdar Aziz ve Caner Erkin, Kasımpaşa karşısında forma giyemeyecek. Testleri negatife dönen Ozan Tufan ile Luiz Gustavo ise bugün yapılacak son idmana katılacak. İkili için son kararı Erol Bulut verecek ancak maç eksikleri olması nedeniyle yıldızların forma giymesi beklenmiyor.

'Herkese iş düşecek'

2021'in ilk karşılaşmasına galibiyetle başlamak isteyen Bulut, Caner'in yerine sol bekte Novak'ı, Serdar'ın yerine stoperde Sadık'ı kullanmayı düşünüyor. Gustavo ile Ozan'ın yerine de 11'de Mert Hakan ve Sosa'nın orta sahanın göbeğinde sahne alması beklenirken, ileride Samatta'nın, onun arkasında da solda Thiam, ortada Pelkas ve sağ kanatta Valencia'nın forma giyeceği konuşuluyor. Deneyimli hoca, maçla ilgili olarak da, "Hasta oyuncularımız var, sakatlar ise yeni yeni dönmeye başladı. Ağrıları sürenler var. Ocak ayındaki yoğun maç programında tüm oyuncularımı belli bir rotasyon dahilinde kullanacağım. Bu nedenle herkese iş düşecek, forma şansı doğacak. Hazır olanlar sahada, diğerleri ise hamle oyuncusu olarak yanımda oturacak" ifadelerini kullandı. (Fanatik)

YORUMLAR 9
  • öztürk 3 yıl önce Şikayet Et
    40 tane oyuncu var kadro kuramıyorsan hoca değilsin.gençleri oynat kazan.
    Cevapla
  • Salih Tuğra 3 yıl önce Şikayet Et
    Gustavo'nun iyileşmesi bayağı ilginç. Her ne hikmetse virüsü kapması, testin pozitif çıkması ve iyileşmesi tamda Başakşehir, Kasımpaşa maçlarının arasındaki 11 günlük süreye denk geliyor. Ne birgün önce, ne birgün sonra.
    Cevapla
  • Sezgin 3 yıl önce Şikayet Et
    Tabiki üç büyükler Şampiyon olur çünkü en çok seyirci ve para onlarda var onların şampiyonluğa oynamadığı bir ligi hiç bir yayıncı kuruluş yayınlamak istemez niye mi çünkü para kazanamaz
    Cevapla
  • genc gs li 3 yıl önce Şikayet Et
    22 transfer daha yapilmali Alt yapiyi cikartin süperlige Eroluda altyapiya verin
    Cevapla
  • gürbetci 3 yıl önce Şikayet Et
    Erol ve bulut sen bu takimi unut ali koc kücük olabilir ama fenerbahce büyük külübdür Erol bulut kim ya hic yakişmixyor fb ceye
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle