Ali Koç bombayı patlatıyor! 'Haziran'da görüşürüz'

Fenerbahçe'de Ali Koç, Emre Belözoğlu ve Acun Ilıcalı, Londra'da Mesut Özil'i ziyaret etti. Mesut 5 milyon euro+imza parası talep etti. Sezon sonu yeninde masaya oturulacak.

Ali Koç bombayı patlatıyor! 'Haziran'da görüşürüz'
Ali Koç bombayı patlatıyor! 'Haziran'da görüşürüz'
GİRİŞ 23.12.2020 10:41 GÜNCELLEME 23.12.2020 11:58
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Arsenal'de kadro dışı kalan Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil rüyasını gerçekleştirmek üzere. 

 

 

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Sportif Direktör Emre Belözoğlu ve Acun Ilıcalı'yla Koç'a yakın olan bir iş insanının Londra'da Mesut Özil'e yaptığı ziyaretteki görüşmenin detayları belli oldu.

Sözcü'de yer alan habere göre; Ali Koç'un ilk talebi ocak ayı transfer dönemi için oldu. Ancak 32 yaşındaki yıldız futbolcu, ocakta transferinin zor olduğunu belirtip şartlar oluşursa sezon sonu Fenerbahçe formasını giyebileceğini iletti.

 

 

“O zaman haziranda görüşürüz”

Bu şekilde yapılan görüşmenin ardından en zor kısım olan maaş konusuna geçildi. Fenerbahçe cephesi, Arsenal'ın en çok para kazanan futbolcusu olan Mesut Özil'in talebini sordu. Özil, senelik 5 milyon Euro+imza parası istedi. Mesut'un bu talebi vergilerle birlikte 8 milyon Euro'yu bulacak olması nedeniyle Başkan Ali Koç, “O zaman haziranda görüşürüz” diyerek maaş pazarlıklarıyla birlikte görüşmeleri sezon sonuna bıraktı. Taraflar haziranda bir görüşme daha yapıp transferi noktalamayı planlıyor.

Menajeri itiraf etmişti

Arsenal'de kadro dışı kalan ve adı Fenerbahçe ile anılan Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt, ''Fenerbahçe ile ilgili durumumuzu ise açıkça belirtmek istiyorum. Evet Fenerbahçe ile görüşmelerimiz oldu. Kulübün en yetkili kişileriyle bire bir konuştuk. Ancak, transfer konusunda şu an için değişen bir şey yok. Bu şartlarda görünen o ki Mesut, sezonu Arsenal'de tamamlayacak." dedi.

KAYNAK: SÖZCÜ
YORUMLAR 30
  • süleyman şah 3 yıl önce Şikayet Et
    almayın şu mesut denen paragöz oyuncuyu ! bu pili bitik adama bu parayı vereceğinize alt yapıdan oyuncu yetiştirin,genç dinamik oyuncularla fb ayağa kalkacaktır,kaldı ki sn.ali koç bu konuda söz de vermiştir...
    Cevapla
  • Muşli Deniz 3 yıl önce Şikayet Et
    Kimi alırsak alalım takım olmayı başarmamız lazım
    Cevapla
  • gökhan 3 yıl önce Şikayet Et
    artık özil de kurtarmaz bizi
    Cevapla
  • Umit 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben daha ucuza oynarım
    Cevapla
  • caner 3 yıl önce Şikayet Et
    aykutun yüzünden sistem birtürlü çözülemiyor hala devam 4-3-2-1 nerde daum nerde zico
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle