Süper Lig ekibinden Serdar Aziz için flaş teklif!

Göztepe yönetimi, Fenerbahçe'nin 30 yaşındaki stoperi Serdar Aziz'e kanca attı. İzmirli kurmaylar, ara dönemde transfer için resmi teklifini yapacak.

Süper Lig ekibinden Serdar Aziz için flaş teklif!
Süper Lig ekibinden Serdar Aziz için flaş teklif!
GİRİŞ 17.12.2020 13:39 GÜNCELLEME 17.12.2020 13:43
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de hedefini Avrupa Ligi olarak belirleyen ve ara dönemde yıldız oyuncuları kadrosuna katarak güç kazanacak olan Göztepe, rotasını yeniden İstanbul'a çevirdi.

 

 

Yeni Asır'ın haberine göre; Sarı-kırmızılı yönetim, orta alana transfer etmeyi planladığı Beşiktaşlı Adem Ljajic'in ardından aradığı stoperi de Fenerbahçe'de buldu. Göz-Göz, savunma hattında yaşanan sakatlıklar ve olası Titi ayrılığı ihtimaline karşı sarı-lacivertli ekibin 30 yaşındaki stoperi Serdar Aziz'i gündemine aldı.

Fenerbahçe ile sözleşmesi 2022 yılına kadar devam eden Serdar için sarı-kırmızılı yönetim bir hamle yapmayı planlıyor.

 

 

İLK TEMAS OLUMLU

Fenerbahçe yönetiminin de transfere onay vermesi halinde sarı-kırmızılılar transferi gerçekleştirmek için şartları zorlayacak. Serdar Aziz için yüklü bir bonservis bedeli çıkması durumunda Göztepe, kiralık formülünü devreye sokacak. Transfere teknik direktör İlhan Palut'un da onay verdiği öğrenildi.

YORUMLAR 8
  • alper 3 yıl önce Şikayet Et
    fenerde tek oynayan adam :)
    Cevapla
  • hacı yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    kahrol düşman al sana bomba güm
    Cevapla
  • fenerli 3 yıl önce Şikayet Et
    serdar gs de oynarken kafanızı kuma mı gömüyordunuz nerdeydiniz. işiniz gücünüz fener üzerinden algı yapmak. Türk takımları fenere karşı oynar edebiyatını biz yıllardır biliyoruz. slaven biliç bile vizyonu fenerbahçeyi yenmek olan ligden bir halt olmaz dedi. hadi fener battı 3 temmuzdan bu yana belini doğrultamadı. size ne oluyor. neyi değiştirdiniz. uzaya mı çıkardınız ligi paşalar. elinizden mi aldılar topu da oynamadınız. avrupa seviyesine mi çıkardınız futbolu. milli takıma ne kadar katkı yaptınız. milli liglerde nerdesiniz. anca fenere oynarsınız. mağdurum edebiyatı. hakem elledi beni edebiyatını bırakın. ne kadar katkı yaptınız türk futboluna. hep fener suçlu değil mi.
    Cevapla
  • samii 3 yıl önce Şikayet Et
    Şu an fb nin tek sağlam stoperi satmazlar siz sadık çiftpınarı alın.
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    hemen verin, hemen verin adamlar caymadan verin gitsin, denizli maçında bile bile kırmizi gördü nerde profesyonellik hepsi amatör amma para alırken...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle