Acun Ilıcalı: Comolli, Ali Koç'un 1,5 yılını çaldı

Şelale Kadak'ın sunduğu Youtube programına katılan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'nin eski sportif direktörü Damien Comolli'nin başkan Ali Koç'un 1,5 yılını çaldığını dile getirdi.

Acun Ilıcalı: Comolli, Ali Koç'un 1,5 yılını çaldı
Acun Ilıcalı: Comolli, Ali Koç'un 1,5 yılını çaldı
GİRİŞ 07.12.2020 20:24 GÜNCELLEME 07.12.2020 20:24
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe taraftarlığıyla da tanınan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Şelale Kadak'ın Youtube'da yayınlanan "Doğruluk mu Cesaret mi?" programına konuk oldu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile ilgili açıklamalarda bulunan Ilıcalı, "Ali Koç'u başarılı buluyorum. Ali Koç'ta gördüğüm en önemli başarı etkeni yaptığı hatalardan dönebilmesi, bu çok önemli bir özellik. Başarılı olan insanlar da hep bunu gözlemledim, hepimiz hata yapıyoruz. Yanlış futbolcular da alabiliriz, yanlış insanlar ile de çalışabiliriz ama en önemlisi bu hatalardan dönebilmek" dedi.

Acun Ilıcalı'nın diğer açıklamaları şu şekilde;

"YABANCILAR TÜRKİYE'DE BAŞARILI OLAMAZ"

"Ali Koç, Comolli'yi getirmişti; aslında vizyoner bir hareket olmakla birlikte Türk sistemi içerisinde yabancı bir mantelitenin iş yapması çok kolay değil. Türk insanını anlamadan hiçbir yabancının Türkiye'de başarılı olması mümkün değil. Ali Koç, ortaya bir vizyon koyarak Comolli'yi getirdi fakat Comolli, Türkiye'ye yukarıdan bakan, Türk insanına karşı ön yargıları olan ve çok sevgi beslemeyen bir yapıya sahipti. Comolli, Ali Koç'un en azından 1,5 yılını çaldı."


Ali Koç ve Damien Comolli

"HATATAN DÖNÜLMESİ F.BAHÇE İÇİN ÖNEMLİ"

"Başkan, Comolli'ni arkasında uzun süre durdu, olmadı şunu değiştireyim, bunu değiştireyim... Bunlar futbolda kolay şeyler değil. Bir planlama oluyor. İlk başlarda başarısızlığın normal karşılanması gibi bir durum da var ama daha sonradan bir hatadan dönülmesi Fenerbahçe'deki en önemli değişikliktir."

YORUMLAR 6
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    vah vah çok üzüldüm, milletin hayalleri ne olacak
    Cevapla
  • Doğruya doğru 3 yıl önce Şikayet Et
    Feneri kimin yönettiği belli değil Rıdvan ayrı bu ayrı konuşuyor ya hepsi koça yalakalık yapıyor yada bu saf Ali’yi hepsi güdümü altına almaya çalışıyor yabancı kaybettirdi de Ersun Ersun diye bağırdınız o ne kazandırdı size sonra da Erol dediler bakalım bu ne kaybettirecek boş muhabbet etmiş şu özelliğini beğeniyorum hatadan dönüyor diyor hatadan dönse onlarca transfer yapıyor her yıl bu mu yanlıştan dönme enterasan
    Cevapla
  • i.g. 3 yıl önce Şikayet Et
    şimdi Acun Bey; senin programlarını yapan İrem Karan adlı kişi bir buçuk yıl hiçbir şey yapamayıp yine de yanında tutsan, sen mi suçlusun o kişi mi suçlu. işte Aynı bunun gibi Bu işte de Ali Koç suçlu. Ali Koç'la aran iyi diye suçunu örtme beceremediğini söyle Başkanlığı
    Cevapla
  • fatihan 3 yıl önce Şikayet Et
    Yahu kaleciniz ballı gününde olmasa dün kevgire dönmüştünüz sen ne konuşuyorsun kardeşim
    Cevapla
  • Aytama 3 yıl önce Şikayet Et
    Büyük takımlar her zaman izlenir :)
    Cevapla
  • Lefter 3 yıl önce Şikayet Et
    Cimbom aglama
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle