Erol Bulut: Bir takım problemler var

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Beşiktaş'a 4-3 kaybettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Erol Bulut: Bir takım problemler var
Erol Bulut: Bir takım problemler var
GİRİŞ 29.11.2020 21:48 GÜNCELLEME 29.11.2020 22:28
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Beşiktaş'a Kadıköy'de 4-3 yendikleri maçı çok kısa bir şekilde değerlendirdi.

 

 

Erol Bulut'un yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamaları şöyle:

"Oyuna aslında iyi başladık. İlk dakikalarda 1-2 pozisyon oldu. Ondan sonra hiç beklemediğimiz bir pozisyonda gol yedik. O bizi bozdu. Sonra ikinci gol geldi. Oyun disiplininden koptuk. İstediklerimizin hiçbirini yapamadık. Üst seviyede oynamak, üst sıralarda kalmak istiyorsanız bu oyun yetersiz."

 

BASIN TOPLANTISI

Beşiktaş’a sahasında 4-3 mağlup olan Fenerbahçe’de Teknik Direktör Erol Bulut karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, “Basit ve bireysel hatalardan kalemizde goller gördük. Üst seviyede ve şampiyonluğa oynayan bir takımın savunması bu şekilde goller yememeli” dedi.

Mücadeleyi değerlendiren Bulut, "
Bugün istemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Maçın ilk dakikalarında pozisyonu değerlendiremedik, bunun karşılığında yediğimiz bir hücum oldu ve kalemize gelen ilk şut gol oldu ve moraller bozuldu. Üzerine ikinci golü yiyince, oyun disiplininden çıktık. Attığımız golle 2-1’i yakaladık. İkinci yarıda beraberliği yakalama şansımız varken, bireysel hatalardan 3 ve 4. golü yedik. Hep geride olan pozisyonda olduğumuzdan, yaptığımız bireysel hatalar ve savunma hatalarıyla maçı kaybettik. Kazandığımızda birlikte kazanıyorsak, bugün de birlikte kaybettik. Futbolcular ve teknik ekip olarak kaybettik. Defans anlamında çok hata yaptık, bunların analizini yapıp hataları minimuma düşürmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.

"Bu şekilde olmamalı"

İki kulübün karşılaşmadan önce sosyal medya üzerinden yaptığı atışmalarla ilgili yorum yapmayan Bulut, "Sosyal medyada paylaşılanlara yorum yapmayacağım" dedi.

Beşiktaş’ın da kendilerinin de istekli olduğunu söyleyen Bulut,
 "Rakip de biz de istekliydik. Yakaladığımız pozisyonlar vardı. Değerlendirdiğimizde gidişat farklı olabilirdi ama bu kadar basit gol pozisyonu vermememiz gerekiyor Fenerbahçe olarak. Üst seviyede şampiyonluğa oynayan takımlar bu şekilde olmamalı" ifadelerini kullandı.

Karşılaşmanın hakemiyle ilgili soruya "Mağlubiyetimizi hakeme bağlamıyorum. Hakemle ilgili fazla yorum yapmayacağım" diyen Bulut, ‘Beşiktaş yedek kulübesinin maç içindeki tepkileri sizi rahatsız etti mi?’ şeklindeki soruya ise “Beni rahatsız etmedi ama başkalarını da rahatsız etmemiş demek ki. Asıl rahatsız olması gereken başkalarıdır" ifadelerini kullandı.

Son olarak kadrodaki isimlere yönelik soruyu yanıtlayan Bulut, "Mağlubiyet olunca böyle soruların gelmesi normal. 22 futbolcumuz var ve herkesin hazır olması gerekiyor. Bugün böyle bir diziliş sahaya sürdük. Daha önce bu futbolcularla da maç kazandık. 1-2 futbolcunun yüzünden maç kaybediliyor deniliyorsa, bu yanlıştır" diyerek sözlerini tamamladı.

 

YORUMLAR 27
  • Başkan istifa 3 yıl önce Şikayet Et
    ne hakem ne takım ne hoca.. başkan değişmelidir.. geldiğinden beri derbilerde başarısız bir takım var.. demek ki oyuncular o ruhu yakalayamıyor.. şampiyonluk naraları atıp tutmaya gerek yok.. fenerden bu sezonda bir cacık olmaz.. Aziz başkanımız varken tüm derbileri kazanırdık en azından ümidimiz vardı her sezon sezon sonuna kadar şampiyonluk için mücadelemiz vardı.. Yeter artık bırakın sayın ali koç bey, siz iyi bir fenerli değilsiniz.. siz saygıdeğer bir iş adamısınız.. takıma bunlar yetmiyor..
    Cevapla
  • hüseyin abi 3 yıl önce Şikayet Et
    Bşiktaş yürüye yürüye gol attı.karşısında başkabir takım olsa fenerliler şike var derlerdi..
    Cevapla
  • Halil ibrahim 3 yıl önce Şikayet Et
    Necip gol attıysa:) fazla söze gerek yok bence
    Cevapla
  • s.e. 3 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun. bu açıklamayı değme hocalar yapamaz.
    Cevapla
  • Nuri 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne hakemi Erol efendi... Hakemin adını bile ağzına alma... Eğer adam gibi bir hakem olsaydı sahada Larin kırmızı kart görmez ,fenevbahçe de maçı 8 kişi tamamlardi...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle