Dilmen açıkladı! "Artık gönlüme girdi"

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Trabzonspor'u 3-1 yendiği maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Dilmen açıkladı! "Artık gönlüme girdi"
Dilmen açıkladı! "Artık gönlüme girdi"
GİRİŞ 25.10.2020 21:14 GÜNCELLEME 26.10.2020 09:21
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Süper Lig 6. haftasında Trabzonspor'u 3-1 mağlup etti. Rıdvan Dilmen, NTV'de müsabakayı yorumladı. 

 

 

"TRABZONSPOR İÇİN TRAVMA"

"Çok ilginç bir sezon olacak. Ligin 4.'sü 6 maçta 2 kez kazanan Karagümrük. Kötü dediğimiz Galatasaray ligin 3.'sü. Trabzonspor ince bir çizgide gidiyor. Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarından puan çıkmaması travma oldu. Trabzonspor maçta tek kart gördü ve 1-1 olunca çözüldüler. Planlamayı doğru yapan ile yanlış yapanın farkını gördük."

"YANLIŞ TEKNİK ADAM"

"Trabzonspor pandemiden sonra 8 hafta kötü gitti. Sonrasında teknik adam konusunda yanlış yaptılar. Trabzonspor'un geçen yıldan beri devam eden en kötü özelliği, önde oldukları maçlarda puan kaybediyorlar."

"ÇOK GÜÇLÜ BİR KADRO"

Fenerbahçe'de Mame Thiam, Serdar Aziz, Diego Perotti ve Ferdi Kadıoğlu yoktu. Fenerbahçe'nin güçlü bir kadrosu var ama Trabzonspor'un yok. Colman, Sosa, Selçuk gibi orta sahalardan sonra Trabzonspor bu orta saha ile olmaz. Afobe mesela fena oyuncu değil ama Trabzonspor'da fena değillik bir oyuncu olmaz. Abdülkadir de elinden geleni yapmaya çalışıyor ama bu orta saha ile olmaz.

"TÜRKİYE'NİN BİR NUMARASI"

Luiz Gustavo, Türkiye'nin bir numaralı oyuncusu. 8 tane ciğerin mi var arkadaş? Bir oyuncu mücadele edebilir ama şut atıyor, şut kesiyor, servis yapıyor. Performansı artık zirve yaptı. Moda'nın çocuğu Gustavo gibi... Sanki Moda'da doğmuş ve yıllardır burada...

"EROL HOCA GÖNLÜME GİRDİ"

"Erol Bulut ikinci yarı risk aldı, ya 3-1 kazanacaktı, ya da 3-1 kaybedecekti. Trabzonspor bunu kullanamadı. Rİsk alan hocayı severim, Erol Hoca oyuncu değişiklikleriyle gönlüme girdi. Erol Hoca'ya beğeniyorum ama bana göre bu maçta fazla abartılı risk aldı. Yarın öbür gün ikinci yarıdaki değişiklikler başına iş açabilir."

"ŞİMDİ KANAT OLDU"

"Enner Valencia bu takımda kaç hafta forvet oynadı, şimdi kanada gitti"

YORUMLAR 16
  • E.A 3 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon Spor yönetimini anlamakta güçlük çekiyorum. Geçen sezon şampiyonluğa koşan takım anlamsız bir şekilde hoca değişikliğine gitti. Yeni hoca bir kaç maç aldı, sonra takım kaybolup gitti. Bu yıl nasıl bir kişiyi hoca olarak takımın başına getirmişler, kimse bilmiyor. Fenerbahçeye gelirsek Fenerbahçe bu sezon turnayı gözünden vurmuş görünüyor. Ali Koç'lu Fenerbahçe hata yapa yapa doğruyu gördü ve hakikaten çok kaliteli bir kadro kurmuşlar. Fenerbahçe sezonun ikinci devresinde de elindeki kadroyu tutmayı başarırsa şampiyon olmaması için hiçbir neden yok gibi görünüyor.
    Cevapla
  • rasim 3 yıl önce Şikayet Et
    bunlara birde cüneyt cakir i yaz fenerin en iyisiydi
    Cevapla
  • mahmuthan 3 yıl önce Şikayet Et
    peki rıdvan efendi doğru konuş.övduğun gustavo 2.sarı karttan atılmalıymıydı atılmamslıydı.daha ilk yarıda.
    Cevapla
  • 61616 3 yıl önce Şikayet Et
    Bos yapma dagittuk hamsiyi
    Cevapla
  • Can 3 yıl önce Şikayet Et
    Yav he he he
    Cevapla
  • Levent 3 yıl önce Şikayet Et
    Hamsi kim, futbol kim? Bunlar ancak mahalle Ligi'nde oynarlar... Fenerbahçe resmen dalga geçti...
    Cevapla
  • Of61 3 yıl önce Şikayet Et
    Ezikliğiniz yazınıza yansımış bugün yenersin yarın seninle dalga geçerler ezikbahçeli
    Cevapla
  • ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Şişirin feneri..şişirin :) muhteşem kadroda milletin tanıdığı marka bir topçu yok..bi Gustavo oda 35 lik..aynı falcao gibi..bakalım bu medya gazıyla ..şansla..hakem hatalarıyla nereye kadar gidecek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle