Fenerbahçe'nin yeni takım otobüsünde dikkat çeken detay!

Fenerbahçe'nin taraftar oylarıyla tasarımı seçilen yeni takım otobüsünün tanıtımı gerçekleştirildi.

Fenerbahçe'nin yeni takım otobüsünde dikkat çeken detay!
Fenerbahçe'nin yeni takım otobüsünde dikkat çeken detay!
GİRİŞ 23.10.2020 02:47 GÜNCELLEME 23.10.2020 02:47
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Can Bartu Tesisleri'nde düzenlenen tanıtım toplantısına Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Burak Kızılhan, Kemal Danabaş, Selahattin Baki ile Gürsel Turizm yöneticileri ve otobüsün tasarımını yapan sarı-lacivertli taraftar Burak Uluadaoğlu katıldı.

Toplantı öncesi Fenerbahçeli futbolculardan Caner Erkin ve Ozan Tufan'ın eğlenceli halleri tüm takımı neşelendirdi.

Süper Lig'de işler yolunda giderken bir yandan Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdüren teknik ekip ve futbolcular da yeni otobüs tanıtımında yer aldı.

KIZILHAN: TÜRKİYE VE YURT DIŞINDAN TASARIMLAR YAĞDI 

Sarı-lacivertli kulübün genel sekreteri Burak Kızılhan, "Atatürk fotoğrafı, Türk bayrağı ve nazar boncuğu her zaman otobüste yer alır. Bu sene için taraftarların önerisiyle Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün imzasını da otobüse ekledik. 'Sevgi kurşun geçirmez' mesajını da taraftarın isteğiyle otobüsün önüne koyduk.

2014'te yapılan ve failleri hala bulunmayan saldırıya mesaj olsun istedik. Türkiye ve yurt dışından tasarımlar yağdı. 3-4 gün gibi kısa sürede 300'ün üzerinde tasarım, ilgili arkadaşlara ulaştı. Bunların arasından dördünü seçtik. Otobüsümüzün nasıl giydirileceğini yine taraftarlarımızın oylarıyla belirledik" diye konuştu.

EROL BULUT: İNŞALLAH ŞAMPİYONLUĞA ULAŞACAĞIZ 

Teknik direktör Erol Bulut ise tasarımın çok güzel olduğunu belirterek, "İnşallah bu sene bu tasarımla şampiyonluğa ulaşacağız" ifadelerini kullandı.

Gürsel Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Hürer Fethi Gündüz ise şunları söyledi: 
"1970'li yıllardan beri Fenerbahçe'ye sponsoruz. Bu gururu yaşıyoruz. İnşallah bu birliktelik yüzyıllarca devam eder. Bu sene voleybol takımının da sponsoruyuz. Yeni anlaşmayla basketbolun da sponsoru olacağız. Bu bayrağı hep taşıyacağız."

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Kızılhan ile Gürsel Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Levent Birant, açıklamalar sonrası tasarıma imza atan Burak Uluadaoğlu'na hediye verdi.

DİKKAT ÇEKEN DETAY 

Fenerbahçe'nin yeni takım otobüsünün önündeki yazı dikkat çekti. Otobüsünün ön camında 'Sevgi kurşun geçirmez' ifadeleri yer aldı. Teknik Direktör Erol Bulut, bu detay ile ilgili 'Sevgi kurşun geçirmez' dedik, inşallah bir daha böyle şeyler yaşanmaz." şeklinde konuştu.

YORUMLAR 3
  • Kabahat 3 yıl önce Şikayet Et
    Başgan yanına birde elden düşme bmc al yenildilermi onunla gelirler istanbula.
    Cevapla
  • aslan 3 yıl önce Şikayet Et
    tüm camlar ve kaportası kurşun geçirmez olmalı.balık akıllı lazlar yenilgiiyi hazmedemedimi saldırırlar.
    Cevapla
  • Trabzonspor 3 yıl önce Şikayet Et
    Camda sevgi kurşun geçirmez yazıyor özel zırhla yapılmış herhalde sevgi kim onu bilemedim..
    Cevapla