Ağaoğlu'dan Newton'a: Fenerbahçe maçı önemli

2 günlük iznin ardından Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başlayan Trabzonspor'da Başkan Ahmet Ağaoğlu devreye girdi...

Ağaoğlu'dan Newton'a: Fenerbahçe maçı önemli
Ağaoğlu'dan Newton'a: Fenerbahçe maçı önemli
GİRİŞ 22.10.2020 12:10 GÜNCELLEME 22.10.2020 12:14
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne adeta kamp kuran ve hem oyunculara hem de teknik heyete destek olan Ağaoğlu, sabah yapılan antrenmanı da takip etti.

 

 

Başkan, idman öncesinde saha ortasında teknik direktör Eddie Newton ve yardımcılarıyla mini bir zirve gerçekleştirdi. Gidişatla ilgili Newton'dan bilgi alan Trabzonspor'un patronu, camianın ve yönetimin beklentilerini tekrar anlattı.

Pazar günü İstanbul'da oynayacakları Fenerbahçe maçının önemine vurgu yapan Ağaoğlu'nun hocaya, "Bir türlü ideal kadroyla sahaya çıkamadığının farkındayız. Özellikle geçen hafta çok önemli eksikler vardı. Ancak Fenerbahçe deplasmanında kazanmamız önemli" dediği öğrenildi.

 

 

Yüksek motivasyon uyarısı

Newton'dan sadece saha içine odaklanmasını isteyen Başkan'ın, "Henüz ligin başındayız ve sana güveniyoruz. Sadece saha içini düşün. Taraftarın ve camianın bu hafta alınacak galibiyete ihtiyacı var. Maça kadar motivasyonu üst seviyede tutalım" mesajını verdiği belirtildi. Bu görüşme sonrası sahada yürüyüş yapan Ağaoğlu, kondisyoner Gökhan Kandemir'le de konuştu.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 12
  • CUMHUR 3 yıl önce Şikayet Et
    başkan bu hoca ile 5 ten aşağı ye sana helal diyeceğim.Hüseyin Çimşir olsa maç bizimdi.20 sene sonra yenmişti feneri istanbulda.
    Cevapla
  • CUMHUR 3 yıl önce Şikayet Et
    bjk maçında,maç dönebilecekken hücumcu çıkarıp stoper alan bir hoca fener maçında,5-6 yememenin hesaplarını yapıyordur şu anda.
    Cevapla
  • haha 3 yıl önce Şikayet Et
    şimdiden korkmuş korkunun ecele faydası yok en fazla 4 atarız çok ağlamayın
    Cevapla
  • Ümit 3 yıl önce Şikayet Et
    Fener trabzona 5 atamasa hic birsey beklemesin bu.ligden gerce önce goztepeyi yensin rahatta sonra gelsin trabzonu yenicem desin valla trabzon cok kotu ama fenerde iyi degil abartmayin
    Cevapla
  • haha 3 yıl önce Şikayet Et
    ulan ahmet son dakika golüne sen sevinmez misin bir de beraberliğe sevinmek diyorsun... Allah hiç bir anadolu takımına 6-7 yedirtmesin amin ama trabzon yemişti antalyadan akhisardan puhahaahhaha
    Cevapla
  • ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    kaleci volki, allah beraberliğe sevindirmesin dediğinde. beraberliğe çıldıran fener mi 5 atacak? . ha o golü de yardımcı hakemin güzel pasıyla attı.
    Cevapla
  • MİY33 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu takım ne yapmış ki 2 günlük izin veriliyor milli arada da 6 günlük izin kullandılar sen bi defa kaç tane yeni transfer yaptın bunlar arasındaki uyumu sağlayabilmen için senin ara vermeden rakiplerinin yaptığı gibi futbolcular arasındaki uyum sürecini atlatlatman için devamlı atreman çalışma yapman lazım. sen bunları yapma sonra da çıkıp bu takım neden böyle kötü de.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle