Erol Bulut'tan oyuncularına Trabzonspor uyarısı!

Süper Lig'in 6. haftasında Trabzonspor ile karşılaşacak Fenerbahçe'de hazırlıklar sürüyor. Teknik direktör Erol Bulut da, zorlu karşılaşma öncesi oyuncularını sık sık uyarıyor.

Erol Bulut'tan oyuncularına Trabzonspor uyarısı!
Erol Bulut'tan oyuncularına Trabzonspor uyarısı!
GİRİŞ 21.10.2020 10:16 GÜNCELLEME 21.10.2020 10:21
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Trabzonspor ile oynanacak 7. hafta karşılaşması öncesi motivasyon konuşmalarına başlarken, öğrencilerine de uyarılarda bulundu.

 

 

Her hafta daha iyiye gittiklerinin altını çizip, sözlerine başlayan Bulut, "Son olarak Göztepe karşısında aldığımız 3 puan kadar oynadığımız futbol, yakaladığımız net gol fırsatları da sevindiriciydi. Artık galibiyetleri ve iyi futbolu istikrarlı bir şekilde sürdürmeliyiz. Şampiyonluk hedefi yolunda bu hafta da zorlu bir 90 dakikaya çıkacağız" diye konuştu.

Genç hoca, sözlerine şöyle devam etti:

 

 

ÜSTÜN OLMALIYIZ

"Daha önce de söylediğim gibi ben değil biz olan bir takımız. Bu yüzden Trabzonspor karşısında da takım olarak hareket edeceğiz. Rakibimiz kötü sonuçlara son vermek isteyecektir ve bize karşı ekstra bir motivasyonla sahaya çıkacaktır. Göztepe maçında yaptığımız hataları tekrarlamamalıyız. Daha dikkatli olmak zorundayız. Oyunun her bölgesinde üstünlüğümüzü hissettirmeliyiz. Karagümrük ve Göztepe karşısında üst üste aldığımız galibiyetlerin anlamlı olması için Trabzonspor maçında da iyi bir futbolla 3 puana ulaşmamız gerekir."

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 3
  • Doktor 3 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon da fener de büyük takımlar. Büyük maçları da iyi oynarlar. Rehavete kapılan kaybeder
    Cevapla
  • Arif 3 yıl önce Şikayet Et
    Erol abartma istersen.Ts ye yedeklerinle cok kolay yenersin.TS bitmis.Sadece gol atmayi abartmayin.6-7 eh idare edersiniz.O da Ts nin taraftarlarina saygidan
    Cevapla
  • haha 3 yıl önce Şikayet Et
    trabzon top mu oynuyor haftaya 3 gollü galibiyet bekliyoruz
    Cevapla