Ozan Tufan'ın kariyer planı; Avrupa

Fenerbahçe'nin yıldızı kendini futbola adadı. Millî oyuncunun performansındaki artış, piyasasının da katlanmasını sağladı.

Ozan Tufan'ın kariyer planı; Avrupa
Ozan Tufan'ın kariyer planı; Avrupa
GİRİŞ 17.10.2020 12:39 GÜNCELLEME 17.10.2020 12:39
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin büyük beklentilerle kadrosuna kattığı ancak inişli çıkışlı performansı sebebiyle güven problemi yaşatan Ozan Tufan kendine geldi. Başkan Ali Koç ile sportif direktör Emre Belözoğlu'nun yakından ilgilendiği, teknik direktör Erol Bulut'un güven verdiği Ozan kendini futbola adadı. Rize maçında yedek soyununca soluğu Bulut'un karşısında alan Ozan, hocasının, "Sadece futbola odaklan. Ben sana güveniyorum ama oynamak için çok daha iyi olmalısın" sözünü dinledi ve farkını ortaya koydu.


Avrupa'ya adım adım

Başkan Ali Koç'un Emre Belözoğlu'nu da yanına alıp Ozan Tufan'ın nişan töreni için özel uçak kaldırması da millî oyuncunun motivasyonunu katladı. Erol Bulut'un on numara pozisyonunda şans verdiği Ozan, millî takımdaki oyunu ve attığı gollerle performansını katlarken, piyasasını da yükseltti. Avrupa devlerinin yakından takip ettiği oyuncunun talipleri artmaya başladı. Sözleşmesinde 20 milyon avro serbest kalma bedeli olan Ozan'ın hedefi EURO 2020'de tavan yapıp Avrupa'ya adım atmak.

Hazır kıta

Fenerbahçe'nin son dakika transferlerinden Dimitrios Pelkas basının önüne çıktı. Samandıra'da soruları cevaplayan Yunan yıldız, "Türkiye'nin en büyük takımına geldim ve mutluyum" derken rekabete hazır olduğunu vurguladı. Pelkas'ın Göztepe karşısında ilk 11'de sahne alması bekleniyor.

YORUMLAR 6
  • cetin 3 yıl önce Şikayet Et
    edirnespor a mi gidiyor ?
    Cevapla
  • Tbrler 3 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe’nin resmi yayın organı gibisiniz
    Cevapla
  • İsimsiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Fener uçuşa geçti. Bu sezon Avrupa’da ve Türkiye’de ki kupaların hepsini toplar
    Cevapla
  • Kök 3 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa ?
    Cevapla
  • Mustafa Çelik 3 yıl önce Şikayet Et
    Amma da sallamış siniz ,sanki bilmediğimiz biri, sene sonu olmayacak bir futbolcu!!!
    Cevapla
  • Futbolsever 3 yıl önce Şikayet Et
    Yiğidi öldür ama hakkını yeme demiş atalarimiz . Ozan şuan 7-8 kilo fazladan taşıyor onları verse fit bir Ozan avrupanın büyük kulüplerinde çok rahat oynar . Inanılmaz formda şu aralar . Gerçekten övgüyü hak ediyor . Helal olsun .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle