Fenerbahçe'de Ömer Faruk Beyaz krizi!

Fenerbahçe altyapısının son 20 yılda çıkardığı en önemli yetenek olarak gösterilen Ömer Faruk Beyaz yuvadan uçabilir.

Fenerbahçe'de Ömer Faruk Beyaz krizi!
Fenerbahçe'de Ömer Faruk Beyaz krizi!
GİRİŞ 16.10.2020 19:03 GÜNCELLEME 16.10.2020 19:03
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

 Başkan Ali Koç, mayısta sözleşmesi bitecek olan 17 yaşındaki yıldız için "Yeni sözleşme imzalayacağız" demişti. Ancak alınan bilgiye göre Ömer Faruk yapılan teklife şu ana kadar olumlu bir yanıt vermedi. 

GELECEK PLANI AVRUPA ÜZERİNE

Hatta genç yıldızın Alman kulüpleri Dortmund ve Leipzig'den de teklif aldığı ve Bundesliga'ya gitmeye çok sıcak baktığı belirtiliyor. Ömer Faruk'un bu sezon yapılan transferlerin ardından Fenerbahçe'de forma şansı bulamayacağını düşündüğü ve gelecek planlamasını Avrupa'da oynamak üzerine yaptığı ifade ediliyor.
 

ALİ KOÇ SEFERBERLİK İLAN ETTİ

Şu anda Juventus ve Milli Takımımız'ın formasını giyen Merih Demiral'ı da altyapısından yetiştirip kaybeden Fenerbahçe şimdi de Ömer Faruk konusunda benzer bir son yaşayabilir. Bu nedenle Başkan Ali Koç 17 yaşındaki futbolcunun bir an önce yeni sözleşmeyi imzalaması için seferberlik ilan etmiş durumda.
 

VOLKAN VE EMRE MASADA

Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu, Ömer Faruk'un babasıyla yeni sözleşme gelişmelerini sürdürüyor. Demirel ve Belözoğlu sürekli yönetime bu konuda bilgi veriyor.
 

ALİ KOÇ DA GÖRÜŞME YAPACAK

Başkan Ali Koç, Ömer Faruk'un yeni sözleşme imzalamasını çok istiyor. Koç'un önümüzdeki günlerde genç yıldızla görüşmesi bekleniyor.
 

PELKAS TRANSFER EDİLDİ UMUDUNU KAYBETTİ!

Geçen sezon ligin son bölümünde forma şansı bulan Ömer Faruk Beyaz'ın özellikle Pelkas'ın transferi sonrası ayrılığa daha da yaklaştığı belirtiliyor. Yeni sezonda da süre almak isteyen genç yıldızın Pelkas'ın transferiyle bu umudunu tamamen kaybettiği gelen bilgiler arasında.
 

İNGİLTERE ÖNÜNDE YILDIZLAŞTI

Henüz 17 yaşında olmasına rağmen U21 Milli Takımımız'ın formasını giyen Ömer Faruk Beyaz salı günü İngiltere ile deplasmanda oynanan maçta yıldızlaştı. Genç futbocu, İngilizler'in önemli yetenekleri karşısında çok başarılı bir sınav vererek kalitesini herkese gösterdi.

YORUMLAR 13
  • mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence suç Ömer Faruk Beyaz'da değil, ailesinde, ailesi Fenerbahçe ile inatlaşma halinde, Halbuki bu kulüp seni yetiştirdi, bu kulübe vefa borcun var, daha 17 yaşındasın, sözleşmeni Fenerbahçe ile yap, biraz sabırlı ol, kendinde kazanırsın Fenerbahçe de, aksi durumda avrupada başarısız olman durumunda dönecek bir kapın bile olmaz, çöp olursun.
    Cevapla
  • 1907 3 yıl önce Şikayet Et
    Ömer Faruk Beyaz la arada fark var, Merih e seninle işimiz olmaz senden futbolcu olmaz dediler yol verdiler.
    Cevapla
  • Yasin 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya medya algıya başlamış saf taraftarlarda hemen inanıyor,başkan daha yeni söyledi imzalayacağız diye
    Cevapla
  • nimet 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu gencimizi de elden kaçırırlarsa YAZIKLAR OLSUN.
    Cevapla
  • Fenerli 3 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle gitmeli. Fener genç futbolcular mezarlığı. Avrupaya gitsin ve 35 yaşında fenere geri gelsin. Çünkü fener 35'lik oyunculara hayran. Gençlerle işi olmaz. Yolu açık olsun.
    Cevapla
  • Fenerli 3 yıl önce Şikayet Et
    Fener kuyruğuna basmış
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle