Mert Hakan Yandaş: İyi ki Fenerbahçe'ye transfer olmuşum

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Mert Hakan Yandaş, "İyi ki Fenerbahçe'ye transfer olmuşum"

Mert Hakan Yandaş: İyi ki Fenerbahçe'ye transfer olmuşum
Mert Hakan Yandaş: İyi ki Fenerbahçe'ye transfer olmuşum
GİRİŞ 14.10.2020 19:37 GÜNCELLEME 14.10.2020 19:43
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin yeni transferi Mert Hakan Yandaş, beIN Sports'a verdiği röportajda bu transfer süreci ve profesyonel olduğu dönemde yaşadıklarını anlattı. 

"GERÇEKLER BİR GÜN ORTAYA ÇIKAR, ÇIKIYOR DA"

O süreç bitti. Sezon başladı. Artık oralara dönmeyi çok istiyordum. İyi ki Fenerbahçe'deyim. Çok mutluyum. Transfer süreci bitti ve kapattım. Çok sessiz kaldım. Konuşanlar, konuştu. Gerçekler bir gün ortaya çıkar, çıkıyor da. 

"FENERBAHÇE'DE DÜZGÜN BİR AİLE YAPISI VAR"

Fenerbahçe'de içeride düzgün ve aile yapısı var. Bunun avantajlarını yaşayacağımızı düşünüyorum. Hocamız gerçekten ne istediğini bilen, bizlere ne istediğini aktaran samimi birisi. Biz de elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. 3 senedir çok güzel işler yapıp Fenerbahçe'ye geldi. Biz de hocamızla birlikte şampiyon olmak istiyoruz. 

"EMRE AĞABEYİN SÖZLERİ BENİ ÇOK ETKİLEDİ"

İlk Emre abi ile görüştüm. Sportif Direktörlükte inanılmaz işler iyi yaptı. İnanılmaz büyük bir Fenerbahçeli. Konuşunca hissediyorsunuz. Bana söylediği bazı sözler var, beni çok etkiledi. Emre Belözoğlu zaten küçüklükten beri benim idolüm.

PROFESYONEL FUTBOLCULUK ANISI 

"Ben 3. ligde oynarken halı sahalara gidip para kazanıyordum. A takımımızın kampı başlamıştı. Haber bekliyorduk. Gidemezsek futbol hayatımız farklı yerlere gidecekti. Belki profesyonel futbolcu olamayacaktım. Halı sahaya gittim. A takım bize karşı takım çıkardı. Onlarla bizimle her sezon başı maç yapıyordu. Ertesi gün A takım seçmelerine çağırdılar. İl dışından herkesin geldiği seçmeler var. Takım kaptanımız görünce 'Sen ne arıyorsun?' dedi. Dedim, A takım seçmelerine çağırdılar. Kaptanımız hocaya gitti. Anlatıyorlar bana, hocam alalım kampa gelsin deneyelim demiş Taha abi. Altyapıdaki hocam A takıma yardımcı hoca oldu. Benim için 3. lig için yetersiz olduğumu söyledi kuvvet olarak. Kaptanımız pes etmeyip yönetime gitti. Baskı yaptı. Ondan sonra beni kampa çağırdılar. Topuk Yaylası'nda kamp. Şanlıurfa ile hazırlık maçı var. Hakem yoktu beni yan hakem yaptılar. Altyapıdan çıktık tabii. Mecbur olacaksın. İkinci maçta a takıma çıktım o ara ama deneniyorum. 2-0 gerideyiz. Hocamız benimle Cengiz diye bir arkadaşım vardı. 18 yaşındaydık. Oyuna girdik. Ben 2 asist yaptım, Cengiz de 2 gol attı. Hemen imza attırdılar. "

 

YORUMLAR 3
  • K.osmanoglu.van 3 yıl önce Şikayet Et
    mert fb ve seyircisinin senden beklentisi var gözünü seveyim çok çalış 11 'in değişmezi ol seni sahada görmek istiyoruz
    Cevapla
  • Celalettin 3 yıl önce Şikayet Et
    Senin gibileri FB sen çok geldi geçti umarız sen de öyle olmaSın
    Cevapla
  • Ülkem 3 yıl önce Şikayet Et
    Umarım bir iki yıl sonrada aynı kelimelerle kamera karşısına çıkarsın...
    Cevapla