Volkan Demirel'den itiraflar! 'Her şeyi silecektim'

Volkan Demirel, konuk olduğu NTV ekranlarında yayınlanan Kırılma programında açıklamalarda bulundu.

Volkan Demirel'den itiraflar! 'Her şeyi silecektim'
Volkan Demirel'den itiraflar! 'Her şeyi silecektim'
GİRİŞ 04.10.2020 15:36 GÜNCELLEME 04.10.2020 15:38
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Volkan Demirel'in açıklamaları şu şekilde;

 

 

Hayatımın kırılma anı, Fenerbahçe'ye gitmeden önce otoban kenarında verdiğim karardı. Erdinç abi ile Fenerbahçe için görüştük. Sonra Gençlerbirliği'nden rahmetli İlhan Cavcav arıyordu gel diye Erdinç abi durdurdu. Ben arka arabadaydım. İndi yanıma geldi. Bir yerde forma asılı seni bekliyor bir yerde Rüştü abin var nereyi istiyorsun dedi. Ben Fenerbahçeliyim Fenerbahçe'ye gitmek istiyorum dedim ve geldim. Ben iyi tepkilerden de kötü tepkilerden de çok etkilenmem. Rakip taraftarlar benim üzerime oynayınca daha çok motive oluyorum.

"ALLAH'IM, PENALTILARA KALSIN" DEDİM

 

 

Sevilla maçında 2 gol yedikten sonra dua ettim, ''Allah'ım bu maç lütfen penaltılara kalsın'' dedim. Penaltılara gidince Zico'ya da ''Bu maçı ben alacağım'' dedim

GALATASARAY'DAN TEKLİF ALDIN MI?

Çok teklif aldım, isim vermek istemiyorum ama çok teklif gelmişti.

LINCOLN SABRİ OLAYI?

İtişmeler oluyor. Geçen Sabri ile kurstaydık oturduk muhabbet ettik. Yanlış doğru tartışılır takılmayalım, yaşandı ve bitti.

"KADRO DIŞI KALACAĞIM AKLIMA GELMEZDİ"

Fenerbahçe'de kadro dışı kalacağım hiç aklıma gelmezdi. Hani kırılma anı deriz ya benim en zor anımdı. O toplantıya çıkarken futboldan uzaklaşmayı kafama yazmıştım. Söylemek istemediklerimi söylemedim. Fenerbahçe için var oldum ve var olmaya devam edeceğim diyip kalktım. Futbol topunu hayatımdan çıkarmayı düşünüyordum 1 gece önce.

"HER ŞEYİ SİLECEKTİM"

Her şeyi silecektim, futbolu da bırakacaktım. Eşimle ve babamla bir gün önce futbolu bırakmayı konuşmuştum. Masaya geldiğim an kararımı değiştirdim. Eşim, arkadaşlarım öyle biliyordu. Masaya oturdum, insanları gördüm. Onu planlamamıştım

"O BUFFON, BEN VOLKAN"

40'a kadar oynayacaktım ama nasip değilmiş. Bir şeyin zamanı gelince onu yapıyorsun. Önümde hep Buffon örneği vardı. Buffon'u izlediğimde bu adamda bir şey var bunu takip edeyim dedim, her şeyini takip ettim. Hayran oldum. O bırakınca bırakacaktım ama hala oynuyor. Ama adam efsane o Buffon, ben Volkan. Buffon dünyanın en iyisi.

"DAUM DEDİYSE DOĞRUDUR"

Daum beni görünce dehşete kapılacağını söylemişti herhalde daha iyi olayım diye söylemiştir. Birbirimizi sevmediğimiz zamanlar oldu ama Volkan olmamdaki 5 kişiden biri oldur. Oğluymuşum gibi hareket ederdi, o dediyse doğrudur.

"ÖRNEK ALDIĞIM BİRİ YOK"

2002'de Fenerbahçe'ye geldiğimde çok heyecanlıydım bazı şeyleri kavrayınca notlar almaya başladım. 1000'e yakın notum vardır. Her çalıştığım hocadan hem konuşmaları hem saha pratiklerini biriktirdim. Belli kalıpta bir hocam yok, hepsini severim. Örnek aldığım biri yok.

"AİLEM VE FENERBAHÇE"

Beni en çok sinirlendirecek şey ailemden birine zarar vermeleri olur. Beni en çok heyecanlandıracak şey Fenerbahçe maçlarına çıkmadan tırnaklarımı yiyorum şu an başka heyecanlandıracak şey yok.

"ERSUN HOCA ZAMANINDA AKTİF DEĞİLDİM"

Ersun hoca zamanında bu kadar aktirf değildim. Ekibi vardı. Ayrılınca pandemi dönemi yaşandı. Zeki Hoca, Emre ile bayağı tecrübelendim. Her şeyi yapabilecek kapasitedeyim ama acelem yok. Bir yerden başlayarak inşallah Türk futboluna iyi bir hoca olmak için elimden geleni yapacağım.

YORUMLAR 5
  • ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    büyük kaptan büyük kaleci iyi fenerbahçeli volkan unutulmaz adam yolun acık olsun
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Kaptan büyük adamsın
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    uzak dur allah aşkına uzak dur bu ülkeye zarardan baska birsey vermedin kötü örnek
    Cevapla
  • Muşli Deniz 3 yıl önce Şikayet Et
    Futbolda o kadar çok var ki volkana gelene kadar yorulur insan fatih terimden başlayalım istersen
    Cevapla
  • teoman 3 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim kişi kendinden bilir işi herkesin düşüncesi kendine bence iyi bir kaleci ve iyi bir insandı seversin sevmezsin
    Cevapla