Erol Bulut: Birkaç görüştüğümüz kişi var

Fenerbahçe Teknik Direktörü, Fatih Karagümrük galibiyetini yorumladı ve "Daha iyi bir Fenerbahçe seyretmek istiyoruz. Birkaç görüştüğümüz kişiler var" dedi.

Erol Bulut: Birkaç görüştüğümüz kişi var
Erol Bulut: Birkaç görüştüğümüz kişi var
GİRİŞ 03.10.2020 21:30 GÜNCELLEME 04.10.2020 17:10
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Fatih Karagümrük'ü 2-1 yendikleri maçı değerlendirirken, "Oyunun başlangıcına baktığımızda 75 dakika bizim için iyi bir maç oldu. 2-0 öndeyken, maçı 3 ve 4-0'a getirmemiz gerekiyordu. Ancak rakip penaltı kazandı. Son 15 dakika bizim için sıkıntılı geçti. Bence 2. penaltıdan önce bir faul vardı. Hakem farklı yorumladı. İlk penaltıya kadar iyi bir maç sergiledik. Üzerine koymamız gerekiyor. Şu an baktığımızda yapılan transferler takımın uyum süreci, ilk 75 dakika fena değil. Üzerine koymamız gerekiyor. Milli maç arası bizim için iyi olacak. Milli maç arası sonrası daha iyi bir Fenerbahçe seyretmek istiyoruz" dedi. 

 

 

Transfer sezonunun sona ermek üzere olduğu ve takıma katılan olup olmayacağı şeklindeki soruya ise Bulut, "Birkaç görüştüğümüz kişiler var. Transfer olacak gibi gözüküyor" yanıtını verdi.

Bulut, kaleci Altay ve santrfor Samatta'nın performansına ilişkin ise "Samatta, 2. maçı olmasına rağmen az süre çalışmasına rağmen iyi maç çıkardı. Önümüzdeki haftalar daha da iyi olacak. Altay'ın zaten kalitesi belli. Türkiye'nin en iyi 1-2 kalecisi arasında geliyor. Üzerine koyacaktır. 2. penaltıyı kurtararak bize 3 puanı getirdi." açıklamasını yaparak sözlerini tamamladı.

 

 

 

YORUMLAR 18
  • Levrok 3 yıl önce Şikayet Et
    Mutlaka Merkez orta saha ve forvet arkasi lazim. Mert Hakan yanlis transfer gibi görünüyor, belki kiralik gönderilmeli.
    Cevapla
  • gerçek 3 yıl önce Şikayet Et
    dunyalari aldi hala alicaz diyo
    Cevapla
  • fenerli 3 yıl önce Şikayet Et
    kiskanma calis senin de olur
    Cevapla
  • Muratb 3 yıl önce Şikayet Et
    Hemen aşıp kesmeyelim ki modellerimiz düşmesin. Daha rakım oyunu için gerçekten zamana ihtiyaç var. Sabır gerek
    Cevapla
  • Rasim 3 yıl önce Şikayet Et
    Görüştük derken, Darülaceze müdürüyle mi.. Aldıklarınıza bakınca...
    Cevapla
  • Fenerli 3 yıl önce Şikayet Et
    Sadece samatanın yanına sosayı çkarıp cisseyi alacaktın O KADAR sinanla mertle ciyerciyle bu iş yürümez 3 eksik olur maç tets köşe oldu hayalı deyişikikler 10 dakka da olsaydı 3. 2 karagümrük alırdı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle