Fenerbahçe, Papiss Cisse'yi açıkladı!

Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon Alanyaspor formasını giyen Senegalli golcü Papiss Cisse ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe, Papiss Cisse'yi açıkladı!
Fenerbahçe, Papiss Cisse'yi açıkladı!
GİRİŞ 01.10.2020 15:33 GÜNCELLEME 01.10.2020 17:25
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Papiss Cisse ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. Cisse, sarı-lacivertlilerde 9 numaralı formayı giyecek.

Süper Lig'de 2 sezonda 38 gol atan Senegalli forvetin Alanyaspor ile olan sözleşmesi geçen sezon sonunda bitmişti.

Cisse ağustos başı talep ettiği imza parasından vazgeçti. Ayrıca 1.5 milyon Euro olan maaş beklentisini, 900 bin Euro seviyelerine çekti. 1 artı 1 yıllık opsiyonlu sözleşmeye imza atan olan tecrübeli golcünün menajerlik ücretleri dahil toplam maliyetinin yıllık 1 milyon Euro olduğu öğrenildi.

 

 

YORUMLAR 32
  • alpkaan 3 yıl önce Şikayet Et
    kasap beğendiği deriyi yerden yere vururmuş. türlü bahaneler uyduruk yalanlarla kötülermiş. demekki cisse çok iyi olumlu transfer ki bu kadar çabalıyorlar fb kaptı diye.ligimlizi tanıyor olması da iyi bir avantaj. ayrıca bonservissiz alınmasıda çok iyi bir avantaj.
    Cevapla
  • Mehmed 3 yıl önce Şikayet Et
    niyeyse hep Fenerbahçenin transfer haberlerine yorum yapiliyor diğer takimlar tarafindan.büyük takim bu olsa gerek.Hadi hep bereber.En büyük Fenerbahçe.
    Cevapla
  • heka 3 yıl önce Şikayet Et
    anlamadığım konu adam madem yaşlı madem kötü futbolcu rakiplerin buna sevinmesi lazım ama tam tersi oluyor... demek ki doğru transfer :)
    Cevapla
  • kadir 3 yıl önce Şikayet Et
    fb sabun kulübüne hoşgeldiniz, iddaa ediyorum fb bu sene ilk 5 e giremiyecek. eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı, bu kadar sabunlukla fb anca sabun fabrikası olur..
    Cevapla
  • Hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    Lig sonu görürüz
    Cevapla
  • Levrok 3 yıl önce Şikayet Et
    emekli dedikleri adam, daha bir kac hafta önce biten ligde, 22 gol atarak sezonun en fazla gol atan 2. futbolcusu oldu. Juventus 33 yasinda Ronaldo ya 100 milyon avro üzerinde transfer ücreti ödedi. Ibrahimovic 38 yasinda Milan tarafindan transfer edildi. Biz en azindan becerikli adamlar aliyoruz. Hamsispor, sen kendi boyunda rakiplerle ugras, Fenerbahce senin boyunu fazlasiyla asiyor. 40 seneden beri sampiyon olmayan takim 3 büyüklerle kendini kiyaslamasin lütfen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle