Fenerbahçe için Choupo-Moting iddiası

Sözleşmesinin sona erdiği PSG ile anlaşmaya sağlayamayan Kamerunlu forvet Eric Maxim Choupo-Moting'in Fenerbahçe'ye transfer olabileceği iddia edildi.

Fenerbahçe için Choupo-Moting iddiası
Fenerbahçe için Choupo-Moting iddiası
GİRİŞ 24.09.2020 19:19 GÜNCELLEME 24.09.2020 19:19
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Paris Saint-Germain'in Şampiyonlar Ligi'ndeki final yürüyüşünde sürpriz katkısıyla büyük rol oynayan Eric Maxim Choupo-Moting, Fransız ekibiyle anlaşmaya varamayarak takımdan ayrıldı.

BeIN SPORTS'a göre oyuncunun yeni durağının Fenerbahçe olabileceği ifade edildi. 

Paris ekibinde aldığı süreden daha fazlasını almak istediği belirtilen Choupo-Moting'in bu doğrultuda PSG ile yeniden bir anlaşma sağlamasının düşük ihtimal olduğu aktarılmakta. Bonservis bedeli olmayan oyuncunun, Fenerbahçe ile görüşmeler yaptığı ve yeni durağının Türkiye olabileceği ifade edildi. 

Fenerbahçe, santrfor olarak Samatta'yı kadrosuna katsa da hücum hattına Choupo-Moting'i de eklemek için girişimlerini sürdürüyor. Geride bıraktığımız sezonda PSG ile 20 maça çıkan 31 yaşındaki forvet; 6 gol, 1 asistlik performans sergiledi. Kamerunlu oyuncu, özellikle takımının çeyrek finalde Atalanta oynadığı maçta 90+3'te attığı golle zaferi getirmiş ve Fransız ekibi yarı finale yükselmeyi başarmıştı.

 

YORUMLAR 2
  • Tacik 3 yıl önce Şikayet Et
    Ze Luis ve Samatta var ya! Ne yapak biz bunu? Trabzon'a gitsin.
    Cevapla
  • Bulut 3 yıl önce Şikayet Et
    Mahalle takımında mı oynatacak bu kadar adamı. Yok sonunda bitirecekler fb yi
    Cevapla