Erol Bulut, Galatasaray planını hazırladı!

Galatasaray'ı analiz eden sarı-lacivertli çalıştırıcı planını hazırladı: Orta saha kalabalık tutulacak. Pres ve hızlı ataklarla gol aranacak.

Erol Bulut, Galatasaray planını hazırladı!
Erol Bulut, Galatasaray planını hazırladı!
GİRİŞ 24.09.2020 10:30 GÜNCELLEME 24.09.2020 10:30
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de gözler Galatasaray derbisine çevrildi. İlk derbisini kazanmak isteyen teknik direktör Erol Bulut, yardımcılarıyla birlikte taktik planı hazırlarken antrenmanlarda uygulamalara başlandı.

Sarı-lacivertliler, deplasmanda oynayacakları karşılaşmada orta sahayı kalabalık tutarak üstünlüğü ele geçirmeyi hedefliyor. Rakibin hücuma hızlı geçişleri de böylelikle engellenecek. Luyindama ve Marcao'ya ise pres uygulanarak defanstan oyun kurmalarına fırsat verilmeyecek.

EKSİK YÖNLERİNİ BELİRLİYOR

Hücum planları ise hızlı ataklar üzerine kurulacak. Orta sahada kapılacak toplar bekletmeden kanatlara ve ileri uçtaki Enner Valencia, Thiam ya da Michael Frey'e aktarılarak gol aranacak.

Teknik direktör Erol Bulut, Galatasaray'ın ligde oynadığı iki maçın görüntülerini de izleyerek, ezeli rakiplerinin eksiklerini belirliyor. Hedef, zorlu deplasmandan 3 puanla dönerek hem Hatayspor karşısında kaybedilen puanları telafi etmek hem de şampiyonluk yolunda şimdiden havaya girmek.

TERİM'E TERS GELİYOR

Erol Bulut, geçen sezon Alanyaspor'un başında Galatasaray'ı 2-0 ve 1-3'lük skorlarla kupadan elerken, ligde de sahasında 4-1 mağlup etmişti.

FREY'LE BAŞLAYABİLİR

Kanarya'nın kadrosunda da değişiklik bekleniyor. Hatayspor maçında sahaya sürülen ilk 11 organize olmakta zorlanmıştı. Erol Bulut'un Galatasaray karşısında bazı mevkilerde rotasyona gidebileceği belirtildi. Özellikle Valencia ve Thiam'ın etkisiz kaldığı forvette Michael Frey'le başlanması kuvvetli olasılık. Yeni transferlerden Tisserand, Sosa, Mert Hakan ve Filip Novak'ın da antrenmanlardaki form durumlarına göre onbire monte edilmeleri bekleniyor.

TAKTİK ÇALIŞTILAR

Sarı-lacivertliler hazırlıklarını sürdürüyor. Dünkü antrenmanda dinlenmeye yönelik aktif hareketlerin ardından pas+pres çalışmaları gerçekleştirdi. İdman taktiksel ve bireysel çalışmalarla noktalandı. Oyuncuların neşesi dikkat çekti.

YORUMLAR 9
  • Celalettin 3 yıl önce Şikayet Et
    Böyle bir FB taktiği olur mu.Erol herhalde henüz Fenere gelememiş.Öğrnir yaşı genç göndermezlerse
    Cevapla
  • ÇSK #bambam 3 yıl önce Şikayet Et
    İyi analiz etmiştir umarım, Tarihi hezimet alıpta istifa edicek gibi bir his var içimde.. Yine yeni yeniden Şampiyon Cimbombom
    Cevapla
  • tandoğan 3 yıl önce Şikayet Et
    erol bulut çok iyi acele etmeyelim biraz zaman tanımak lazım gs yenebilir de ama sabretmek lazım...
    Cevapla
  • kadir 3 yıl önce Şikayet Et
    tipik anadolu takımı taktiği yani..
    Cevapla
  • İsimsiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Kalede Volkan, orta sahada Emre belöZolu, forvette samatti bu iş tamam. Al sana taktik.
    Cevapla
  • Tamam 3 yıl önce Şikayet Et
    Çöp hepsi , boş hayallere devam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle