Samatta'nın babası açıkladı! 'Fenerbahçe...'

Fenerbahçe'nin bir numaralı transfer hedeflerinden olan Mbwana Samatta'nın babası Mzee Samatta açıklamalarda bulundu.

Samatta'nın babası açıkladı! 'Fenerbahçe...'
Samatta'nın babası açıkladı! 'Fenerbahçe...'
GİRİŞ 23.09.2020 14:58 GÜNCELLEME 23.09.2020 18:38

Fenerbahçe'nin bir numaralı transfer hedeflerinden olan Mbwana Samatta'nın babası Mzee Samatta, Tanzanya TV'si Azam TV'ye açıklamalarda bulundu.

 

 

Samatta'nım Aston Villa'dan ayrılmak istemediği iddialarının gerçek olmadığını ifade eden Mzee Samatta, "Oğlum ile konuşuyorum ve bana Fenerbahçe'den, Beşiktaş'tan, Galatasaray'dan hatta West Bromwich Albion'dan teklif almadığını söyledi. Hiçbir takım, oğlumla konuşmadı ve hatta Aston Villa ile bu konuda bir iletişime geçilmedi" dedi.

Açıklamalarına devam eden Mzee Samatta, "Oğlum [Mbwana] Samatta, Aston Villa'dan ayrılmak istemediğini ve Aston Villa'nın da kendisini göndermek istediğine dair bir bilgilendirme yapmadığını iletti" şeklinde konuştu.

 

 

SAMATTA: "HABERLER GERÇEK DEĞİL"

Samatta'nın medyadayı haberleri takip ettiğini ancak bu haberlerin gerçek dışı olduğunu vurgulayan baba Samatta, "Oğlum, bu haberleri takip ediyor ancak bunlar gerçek değil. Oğlum Samatta bana, "Kendisini isteyen bazı kulüplerin olduğunu ancak hiçbir anlaşma yapılmadığını ve ne menajerinin ne de kulübünün bu durumlardan haberinin olmadığını iletti" dedi.

Oğlum Samatta'nın tüm haberleri yalanladığını bir kez daha vurgulayan baba Samatta, "Oğlum, Aston Villa'da kalacağını ve bu takımda olmaktan dolayı mutlu olduğunu bana iletti. Samatta, Türkiye dahil hiçbir yere gitmeyecek ve İngiltere'de kalmaya devam edecek" şeklinde konuştu.