Jose Sosa kırık parmakla sahaya çıktı

Fenerbahçe'nin yeni isimlerinden Jose Sosa'nın Hatayspor maçına kırık parmakla çıktığı öğrenildi.

Jose Sosa kırık parmakla sahaya çıktı
Jose Sosa kırık parmakla sahaya çıktı
GİRİŞ 23.09.2020 11:31 GÜNCELLEME 23.09.2020 11:31
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Erol Bulut, Hatay maçına Sosa ile başlamadığı için eleştirilmişti ancak Arjantinli yıldız Jose Sosa, ikinci yarıda oyuna girme nedeninin sakatlık olduğu belirtildi.

 

 

Sosa'nın ayak parmaklarından birinde kırık bulunurken, yıldız futbolcu, özel bir bandaj ve iğneyle sınırlı sürede oyunda kalabildi.

Mert Hakan'ın sonradan girmesinin nedeni ise kasık sakatlığı nedeniyle iki hafta takımdan uzak kalması olarak gösterildi. İki oyuncunun da Galatasaray derbisine 11'de başlaması bekleniyor.

 

 

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 6
  • Turkum 3 yıl önce Şikayet Et
    Sakat futbolcu ben oynarim de gene oynatmayacaksin.Biz de yasadik bunlari.Her zaman sakatliktan cikmis ayagini sinsice korur ve basarisiz olur.Gelelim konuya Hatay oyunun adami Freydi onu basindan oynatacak Valensiya hazir degil.Fenerbahcenin en kotu huyu transferleri gec yapiyor olmasi.En kötü transfer geç yapilanidir.
    Cevapla
  • Canca53 3 yıl önce Şikayet Et
    He he oynadığı futbol vasatı gecmeyince hemen bir bahane üretildi ayak parmağı kırıkmış Fenerbahçe'nin her şeyini bilen basın bunu mu duymayacak tı ayak parmağı kırıkmış balon patladı demiyorlar da ayak parmağı kırıkmış daha durun bunları iyi günleri bunlar Trabzonspor'dan yedikleri paranın bütünüyle ağızlarından burunlarından ayaklarından gelecek acele etmeyin ve Fenerbahçe basının şişirme leri ile buraya gelen bir takım lastik patlayınca balon patlayınca herşey görülecek acelesi yok bekleyin
    Cevapla
  • Sarı Lacivert 3 yıl önce Şikayet Et
    Sezon sonunda belli olur .Para verdiğseniz adamlar da alınteri dökdüler.Novak ve Sosa gösterdikleri performansla sizden aldıkları paranın karşılığını vermişdir.Adamların hakkını yeme kardeşim.Bu yorumumn biraz agır olmuş
    Cevapla
  • Doğu-Batı 3 yıl önce Şikayet Et
    Çoook fedakar canım.
    Cevapla
  • Boran 3 yıl önce Şikayet Et
    Bütün ümidini sosaya bağlamak büyük sıkıntı.Çünkü bu adamın perti çıktı.Geçen yıl bile ts de 20 dk oynayabiliyor 70 dk geziyordu.Ts nin şampiyonluğu vermesinin en büyük sebebi sosadır.Feneri büyük sıkıntılar bekliyor.Erol bulut ve belözoğlu arasında büyük problem var.
    Cevapla
  • Fırtına 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne çabuk perte çıktı...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle