Vedat Muriç için tarih belli oldu!

Lazio için geri sayıma geçen Vedat Muriqi'nin ilk maçı belli oldu. Simone Inzaghi, Kosovalı golcüyü 26 Eylül'deki Cagliari maçında oynatmak istiyor.

Vedat Muriç için tarih belli oldu!
Vedat Muriç için tarih belli oldu!
GİRİŞ 10.09.2020 23:05 GÜNCELLEME 10.09.2020 23:28
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

26 EYLÜL'DE SAHADA

 

 

Türk futbol tarihine geçmesi beklenen Vedat Muriqi-Lazio transferinde tarihler netleşmeye başladı. Kosovalı golcünün artık tamamen Lazio oyuncusu olduğu hatta İtalyan kulübünün planını hazırladığı vurgulandı.

Teknik direktör Simone Inzaghi'nin 26 Eylül'de Serie A'da oynanacak Cagliari maçına Muriqi'yi yetiştirmek istediği aktarıldı. Az da olsa Muriqi'ye Cagliari karşısında süre vermeyi isteyen Inzaghi transfer çalışmaları konusunda hızlanılmasını istedi.

 

 

48 SAAT ÖNCEDEN TEST YAPMASI GEREKİYOR

Ayrıca 25 yaşındaki oyuncunun iki gün içinde koronavirüs testine gireceği bildirildi. Karar gereği Avrupa Birliği ülkesi olmayanların gidecekleri Avrupa Birliği ülkesine varmadan 48 saat önceden test yaptırması gerekiyor.

Muriqi'nin Roma'ya gidip imza atacağı ardından İstanbul'a dönerek yine 2 gün içinde vize ve evrak işlemlerini hallederek İtalya'ya kalıcı olarak gideceği kaydedildi.

YORUMLAR 6
  • sadettin 3 yıl önce Şikayet Et
    Biz 20 milyon kar ettik, gs falcao ya yıllık 6 milyon alıyor. Gs yanmasından bizim yanalım
    Cevapla
  • gerçek 3 yıl önce Şikayet Et
    aynen hepimiz görecez fiyaskoyu...
    Cevapla
  • Ferit 3 yıl önce Şikayet Et
    Yahu iyi de ben Fenerli değilim ki! Beşiktaşlıyım ya! Beş para etmez diyorum. Şshsi fikrim. Hem Trabzonsporlu'lar 40 -50 eder diyor inaniyorsunuz da bana niye öfkeleniyorsunuz? Benim söylediğim dsha gerçekçi.
    Cevapla
  • Fırtına 3 yıl önce Şikayet Et
    Şörlötu neden kıskanıyorsunuz fenerliler anlamadık. O yüzden mi futbolcularımızı ayartıyorsunuz...:))))
    Cevapla
  • Ferit 3 yıl önce Şikayet Et
    Sörloth beş para etmez.
    Cevapla
  • gral 3 yıl önce Şikayet Et
    Beşten fazla eder. 20-25 milyon eder mesela. 9 milyon çıkış maddesi olmasaydı Trabzon bonservisini almadan çok iyi fiyata satardı. Bende Fenerbahçeliyim ama adam avrupanın en iyi golcüleri arasına girebilecek potansiyele sahip. Yiğidi öldür hakkını yeme. Gideceği yerde bu performansı devam ederse 50 60 milyon euro yu görür.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle