Fenerbahçe, Kalinic transferine nokta koyuyor

Fenerbahçe Atletico Madrid’in 32 yaşındaki yıldız futbolcusunu kadrosuna katıyor. Bugün yapılacak son görüşmede bir aksilik yaşanmazsa Kalinic hafta içi İstanbul'a gelecek.

Fenerbahçe, Kalinic transferine nokta koyuyor
Fenerbahçe, Kalinic transferine nokta koyuyor
GİRİŞ 05.09.2020 12:39 GÜNCELLEME 05.09.2020 12:39
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Vedat Muriqi'i Lazio'ya göndermeye hazırlanan Kanarya, Kosovalı golcünün yerine koyacağı ismi yine Balkanlar'da buldu. Sarı-lacivertliler, Atletico Madrid'in Hırvat golcüsü Nikola Kalinic transferinde sona yaklaştı. Beşiktaş'ın uzun bir süredir peşinde koştuğu Kalinic ve kulübüyle noktayı koymak için bugün oyuncunun temsilcileriyle son bir görüşme yapılacak.

SON GÖRÜŞME BAŞKAN KOÇ VE EMRE'DEN

Görüşmede Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Emre Belözoğlu ve Kalinic'in temsilcileri olacak. Taraflar arasında zaten prensip olarak bir anlaşma sağlandığı, ancak yapılacak bu görüşmede son detayların konuşularak işin resmiyete döküleceği öğrenildi. Çok büyük bir aksilik çıkmazsa, Kalinic önümüzdeki hafta içi imzayı atmak üzere İstanbul'a gelecek.

3 YILLIK SÖZLEŞME İMZALAYACAK

Fenerbahçe'nin Kalinic'i hangi şartlarda transfer edeceği şimdilik sır gibi saklanıyor. Son olarak Beşiktaş, oyuncuya yıllık 1.8 milyon Euro önermiş ancak bu teklif kabul görmemişti. Kalinic için Atletico Madrid'e yapılan teklifin ise 2 milyon Euro olduğu ifade ediliyor. 32 yaşındaki oyuncunun Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşme imzalayacağı gelen bilgiler arasında.

BEŞİKTAŞ TRANSFERDEN ÇEKİLDİ

Nikola Kalinic konusunda Beşiktaş uzun süredir uğraş veriyordu. Son olarak oyuncuya yapılan "Bonservisini düşür, yıllık 1.8 milyon Euro maaş verelim" teklifi kabul görmeyince siyah-beyazlılar transferden çekildi. Devreye giren Fenerbahçe, yapılan ilk görüşmenin ardından büyük oranda işi bitirdi. Nikola Kalinic geçen sezon da kiralık olarak önerilmişti

KİMDİR?

32 yaşındaki Nikola Kalinic, kariyerinin en başarılı dönemini Ukrayna'nın Dnipro takımında yaşadı. Ardından Fiorentina, Milan, Atletico Madrid ve Roma gibi önemli takımların formalarını giydi. Bu takımlarda maç sayısı az olsa da Hırvatistan Milli Takımı'nda da kendine yer buldu. Kalinic milli formayı 42 kez giyerek önemli bir başarıya imza attı. (Sabah - Volkan Demir)

YORUMLAR 37
  • Dahi 3 yıl önce Şikayet Et
    Azîz başkan fener şampiyon
    Cevapla
  • Orhan Aydın 3 yıl önce Şikayet Et
    5 milyon euro ya verir Murici 17.5 milyon euro yazarlar Uefa da bu transfer araştırılsın bakalım Ali Koç un sahibi olduğu holdingden kaç para sponsor ödemesi olacak lazio ya Ali Koç sahtekârı gecen sene ElifElmas transferinde de aynısını yaptı ama yaramadı adam bu sene işi sıkı tutuyor tüm takimlara fenerium üzerinden ödeme yapilacak valla şeytanın aklına gelmez bu fenerium maçları dört gözle izlemek lazım hele kasımpaşa maçlarını bedava aldıkları topçu Muricden yetenekli ne hikmetse... şike denilince entrika denilince aklıma hep fener gekecek yazık... ben utanıyorum bu durumdan fenerliler nasılda gurur duyuyor...
    Cevapla
  • vatandaş 34 3 yıl önce Şikayet Et
    neden hep 3 yıl imza attırıyorlar?
    Cevapla
  • ismail 3 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahçe bu sene işi sıkı tutuyor iki senedir küme düşme korkusu yaşadığından bu sene bu korkuyu yaşamamak için kaşar topçuları topluyor her ihtimale karşı
    Cevapla
  • xyz 3 yıl önce Şikayet Et
    bu sene daha kötü patlayacak demekki
    Cevapla
  • Cengiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Sizin feriştahınız gelse Fener'i küme düşüremez!
    Cevapla
  • Cimbommm 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen bu 32 liklerlemi SAMPIYON OLACAKSIN
    Cevapla
  • Dadas 3 yıl önce Şikayet Et
    Pardon sizinkiler 18lik herhalde
    Cevapla
  • Alpaslan 3 yıl önce Şikayet Et
    Sizin gibi hile hurdayla hakem destegiyle şampiyon olacagına 32 liklerle şampiyon olsun.
    Cevapla
  • Nevzat 3 yıl önce Şikayet Et
    Falcao ve Arda ikisi de daha 22' sinde tabii. Sen de haklısın!
    Cevapla
  • 1907 3 yıl önce Şikayet Et
    Hee bunlarla olacagiz insaallh,,sizdeki arda turan,falcao dedelere bak sen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle