Emre Belözoğlu: "Gece gündüz çalışıyoruz"

Yaptığı transferlerle gündeme damga vuran Emre Belözoğlu, "Başkanımız Ali Koç önderliğinde gece gündüz çalışıyoruz. Hep birlikte el ele vererek bizden beklenen başarıyı mutlaka yakalayacağız." dedi.

Emre Belözoğlu: "Gece gündüz çalışıyoruz"
Emre Belözoğlu: "Gece gündüz çalışıyoruz"
GİRİŞ 03.09.2020 23:08 GÜNCELLEME 03.09.2020 23:08
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Futbolu bırakıp sportif direktörlük görevini üstlenen Emre Belözoğlu, transfer döneminde müthiş işlere imza attı.

Mert Hakan, Sosa, Caner, Gökhan, Novak, Valencia, Lemos gibi yıldızları kısa süre içerisinde Fenerbahçe’ye kazandıran genç sportif direktör, açıklamalarda bulundu. Emre Belözoğlu, “Başkanımız Ali Koç önderliğinde, yöneticilerimizle birlikte Fenerbahçe’nin menfaatleri için gece gündüz çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

"Çalışmayana forma yok"

Belözoğlu, geçmiş dönemde transferde yapılan hataları tekrarlamamak adına ince eleyip sık dokuduklarına dikkat çekerek, “Bunun yansımalarını kamp döneminde ve oynadığımız 4 hazırlık maçında gördük. Erol Bulut hocamız ile iyi bir diyalog kurduk. Transferde beklentilerini çok açık bir şekilde bize anlattı. Takıma katılan yeni arkadaşlarımız, eski futbolcuların enerjilerini de artırdı” diye konuştu.

Emre Belözoğlu, Erol hocanın adeta bir forma savaşı başlattığını söyleyerek, “Herkes biliyor ki çalışmayana forma yok” dedi.

YORUMLAR 3
  • Fariz 3 yıl önce Şikayet Et
    Artık isme ve geçmiş başarılarına bakmadan çalişmayan ve yürekten oynamayan işini ciddiye almayan mütavazı olmayan hiç bir futbolcuyu oynatmamak lazım Erol hocam ...
    Cevapla
  • Ay ve Yıldız 3 yıl önce Şikayet Et
    Zor dostum zor. Toplayın bakalım halihazırda görünen bişeyler yok mesela stoper
    Cevapla
  • fatihan 3 yıl önce Şikayet Et
    hep bir fazlasını 5 fazlasını 10 fazlası vererek genelde de rakibinin anlaşmak üzere olduğu Topçu'yu ayartmak bunu başarı pes vallahi
    Cevapla