Zahavi imza için Muriqi'yi bekliyor!

Fenerbahçe, Eran Zahavi transferinde mutlu sona yaklaştı. Taraftarlar 2.5 milyon Euro maaştan 2+1 yıllık anlaşma sağladı.

Zahavi imza için Muriqi'yi bekliyor!
Zahavi imza için Muriqi'yi bekliyor!
GİRİŞ 02.09.2020 11:47 GÜNCELLEME 02.09.2020 18:44
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Yeni sezonda şampiyonluktan başka bir şey düşünmeyen Fenerbahçe, transfer harcama limiti sıkıntısını aşmak adına Vedat Muriqi'i bir an önce elinden çıkarmak istiyor. Bu konuda Lazio ile ufak pürüzlerin kaldığı belirtildi.

Forvet adaylarından Kevin Gameiro, Erol Bulut'un sıcak bakmaması nedeniyle ikinci plana itildi. Golcü transferinde Eran Zahavi'de karar kılındığı ve Roberto Carlos'un da yardımıyla tarafların el sıkıştığı kaydedildi.

4 yıldır formasını giydiği Çin'in Guangzhou R&F takımıyla olan sözleşmesi bu yılın sonunda bitecek Zahavi'nin, alacaklarına karşılık bonservisini alacağı bildirildi.

Çin'de senelik 8-10 milyon Euro arası bir para kazandığı öğrenilen 33 yaşındaki oyuncunun, kulübü adına bu süreçte toplamda 106 maçta 91 gol ve 27 asistlik muhteşem istatistiğinin, Kanarya'yı adeta büyülediği ifade ediliyor.

Artık Avrupa'da kariyerini sürdürmek isteyen 33 yaşındaki oyuncunun transferinin açıklanması için Vedat'ın resmen ayrılması bekleniyor.

İmza aşamasına gelindiği takdirde Zahavi'ye de 2+1 yıllık sözleşme karşılığında 2.5 milyon Euro senelik ve 1 milyon Euro da imza parası verileceği öğrenildi. (Fanatik)

 

 

YORUMLAR 6
  • Futbolsever 3 yıl önce Şikayet Et
    Normal şartlarda bu adamın 80 milyon euro falan olması lazım adamın performansı süper
    Cevapla
  • Zazaki 3 yıl önce Şikayet Et
    33 yaş... Şaka gibi ya...
    Cevapla
  • adalet icin 3 yıl önce Şikayet Et
    Yalan abi bu ucretleri vermicek Fenerbahçe 1.5 milyon avro civari olacak
    Cevapla
  • VANLI 3 yıl önce Şikayet Et
    bunu istemiyoruz
    Cevapla
  • aliihsan 3 yıl önce Şikayet Et
    Verin milyonlarca euro parayı bol keseden sonrada yardım kampanyası açın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle