Sarr transferinde Fenerbahçe'ye dev rakip!

Fenerbahçe'nin de gündeminde olduğu iddia edilen Malang Sarr için Chelsea devreye girdi. Sözleşmesi elinde olan Sarr'ı kadrosuna katmayı planlayan Chelsea'nin hedefi oyuncunun bonservisini alır almaz kiralık göndermek.

Sarr transferinde Fenerbahçe'ye dev rakip!
Sarr transferinde Fenerbahçe'ye dev rakip!
GİRİŞ 23.08.2020 10:06 GÜNCELLEME 23.08.2020 10:06
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin gündeminde olduğu konuşulan Malang Sarr için Chelsea'nin devreye girdiği ve oyuncu ile sözleşme yapıp kiralık olarak gönderileceği iddiası ortaya atıldı.

SkySports'un haberine göre sözleşmesi elinde olan ve Fransa Milli Takımı için de gelecek vaadeden isimlerden biri olan 21 yaşındaki stoper Malang Sarr için Chelsea'nin devreye girdiği belirtildi. Sarr'ı kadrosuna katar katmaz kiralık olarak göndermeyi düşündüğü belirtilen Chelsea'nin oyuncuya rakiplerinden daha yüksek teklif verme ihtimalinin yüksek olduğu kaydedildi.

Sözleşmesi elinde olması sebebiyle Barcelona başta olmak üzere bir çok takımın gündeminde olduğu konuşulan Malang Sarr için Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu'nun bu transfer için yoğun mesai harcadığı konuşuluyordu.

Fransa Genç Milli Takım kategorilerinde de forma giyen Malang Sarr 1.81 boyunda, solak ve savunmanın ortasında görev yapıyor. (Sporx)

YORUMLAR 1
  • Kırkdokuzelli 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür futbolcuyu sözleşmesi bitmesine yakınken klübünden alamazsan bonservisi elindeyken biraz zor alırsınız
    Cevapla