Mert Hakan Yandaş'tan Emre Kılınç yorumu!

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Mert Hakan Yandaş, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Mert Hakan Yandaş'tan Emre Kılınç yorumu!
Mert Hakan Yandaş'tan Emre Kılınç yorumu!
GİRİŞ 20.08.2020 15:03 GÜNCELLEME 20.08.2020 15:05
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Mert Hakan Yandaş'ın açıklamaları şu şekilde;

 

 

Buraya geldiğim ilk günden beri ayrıcalıklı olduğumu hissediyorum. Fenerbahçe formasıyla mücadele etmek için can atıyorum. Bir an önce maçların başlamasını bekliyorum. Fenerbahçe çatısı altında olmak büyük gurur. İnşallah, karşılığını verebilirim. İlk 11'de oynamak için elimden geleni yapacağım.

REKABETİN FARKINDA OLARAK GELDİM

 

 

Yönetimimiz inanılmaz şeyler yapıyor. Her şeye rağmen mükemmel işler yapıyorlar. Bu rekabetin farkında olarak geldim. Fenerbahçe, Türkiye'nin en büyük kulübü. Takım için rekabet her zaman olacak. Ben de kendimi bu rekabette geliştirmek istiyorum. Takdir hocamızın. İnşallah Fenerbahçe'nin kazandığı ortam olur.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUM

Sosyal medyaya düşen konuyla ilgili konuşmaya gerek yok. Savcılığa suç duyurusun bulundum. Vermiş olduğum kararın ne kadar doğru olduğunu gördüm. Mutluyum.

EMRE AĞABEY'DEN DUYDUKLARIM ETKİLEDİ

Emre Ağabey, Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından biri. Onun ağzından futbolculuğumla ilgili duyduklarım beni çok etkiledi. Çok samimi ve içten biri. Onu uzaktan tanıyan herkes onu bilir. Yakından tanıyınca da inanılmaz biri. Tanıdığım için çok şanslıyım. Saha içerisinde mücadele etsek daha harika olabilirdi. İnşallah, her şey Fenerbahçe için çok güzel olacak.

FENERBAHÇE BENİ SEÇTİ

Fenerbahçe'yi tercih ettim demeyelim Fenerbahçe beni seçti. Bu aile ortamı beni çok mutlu etti. Konuşulan her şeyin arkalarında durdular. Tercih demeyelim ama Fenerbahçe'ye gelmemde etkili oldu diyelim.

BAŞARI KAÇINILMAZ

Samandıra'da hocamın yanına gittim. Sarıldık. İkimiz için de yeni başlangıç. Doğum günümde oluşan ortamı herkes görmüştür. Sivas'ta yakaladığımız çıkışta en önemli etken aile ortamıydı. Herkes bir şeyler yapmak için can atıyordu. Burada da kısa sürede bu ortamı yakaladık. Başarıda en önemli etken aile olabilmek. Birlikte olduğunuzda kimse sizin önünüze geçemez. Fenerbahçe'nin en büyük şansı bu sezon o. Yıllardır buradaymışım gibi hissediyorum. Biz aile ortamını oluşturduk. Başarı kaçınılmaz.

EMRE İLE GÖRÜŞMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Profesyonel hayat. Emre Kılınç, her zaman görüşeceğim biri. Görüşmeye de devam edeceğiz. Kardeşim olarak görüyorum. İstediği her şeye inşallah ulaşır bulunduğu ortamda. Ayrıldığımız anlamına gelmiyor bu.

ZOR DÖNEMLERDEN GEÇTİM

Benim ilginç bir serüvenim var futbol hayatmda. Zor dönemlerden geçirdim. 3. Lig, 2. Lig, Süper Lig, sakatlıklar. Hiçbir zaman pes etmedim, çalıştım. Çalıştığımda buralara gelebileceğini hayal ediyorsun. Ancak, şanslı olmak zorundasın. Bir gün bunların olabileceğini düşünüyordum. Hiçbir zaman çalışmaktan ve hayal etmekten vazgeçmedim.

TATSIZ ŞEYLER BİZİ BAĞLADI

Fenerbahçe ile beni çok bağladı bu yaşanan olaylar. Beni sahiplendiler, ben de sahiplendim. Bu tatsız şeylerin yaşanması bizi daha çok bağladı. Asıl önemli olan şey Fenerbahçe'nin bana olan bağlılığını saha içinde göstermem gerekiyor. Transfer süreci. Yaşanmamalıydı. Başkanımız güzel açıklamalar yaptı. Benim daha fazla bir şey söylemem uygun olmaz. Polemiklerden uzak kalmak ve Fenerbahçe'ye odaklanmak istiyorum. Temennim böyle şeylerin bir daha yaşanmaması. Hepimiz bu ülkenin insanlarıyız. Yarın öbür gün yüzyüze bakacağız.

TARAFTAR ÇOK ÖNEMLİ

Fenerbahçe için taraftar çok önemli. Diğer takımlarla Kadıköy'e gittiğimizde en çok baskının, atmosferin olduğunu takım içinde söylerdik. Şu an çok büyük bir heyecan var. Şampiyonluk için heyecan, coşku yaşıyoruz. Taraftarımız olsa çok büyük bir etken olacak. Onların desteğini dışarıdan da hissedeceğiz. Malum bir süreç yaşıyoruz. Her takım için aynı ortam var aslında. Fenerbahçe için çok farklı bir heyecan var. Taraftarımızın olması daha da fakrlı olabilirdi ama onların desteğini hissediyoruz.

ŞANSSIZLIKLAR YAŞADIM

İlk öncelikle futbolun içinde şanssızlıklar yaşadım. Bir türlü toparlayamadım. İyileşme sürecim 3 haftaydı, 6-7 ay oldu. Seneyi boş geçtim. Hayat... Kimse bilemez. Belki, daha önce de yaşayabilirdik. Sivas ile o sezon kötü gitmiştik. O sezon oynasaydım daha kötü gidebilirdi. Her şerrin hayrı vardır derler. Kötü zamanlardan sonra hep güçlü döndüm. Bu da onlardan biri. Ben onu kendimde bir şans olarak görüyorum.

HEP 10 NUMARA OYNADIM

Bugüne kadar hep 10 numara oynadım. Klasik 10 numara değil çalışan, gezen, arayan bir 10 numarayım. Kendimi orada rahat hissediyorum ama 10 numara oynarken insanlar beni 8 zannediyor. Ben saha içinde bıkmadan arayan biriyim. 8 olur, 10 olur ama ben hep 10 numara oynadım.

İNANILMAZ BİR ORTAM VAR

Bence ülkemizde futbol daha çok coşku ve o anki duyguyla oynandığından takım içi ortam çok önemli. Bu 15 günlük süreçte inanılmaz bir orta oluştu. Başını Caner çekiyor. Çok neşeli birisi. Çok güzel bir ortam var. Gökhan Abi, Ozan da öyle...  Bu aile ortamı saha içine de yansır inşallah. Saha içinde mücadele ettiğimiz, dışarıdaki gibi olduğumuz sürece başarı kaçınılmazdır.

YORUMLAR 19
  • Muşli Deniz 3 yıl önce Şikayet Et
    Yorumları okuyunca bayağı sancılı arkadaşlar olduğu hemen fark ediliyor
    Cevapla
  • Turk 3 yıl önce Şikayet Et
    Dostum ortamı beğendim onu beğendim başkan şöyle dedi'yi geç daha fazla para için gittin herkes biliyor kendinde watsap konuşmalarında teyit ettim kendini fblilerede helal olsun mideleri baya genismis bunu kabullendiklerine göre sene sonu gorucez seni mert hop Anadolu :)
    Cevapla
  • Gs li 3 yıl önce Şikayet Et
    Profosyonel oyuncuyum parayı futboldan kazanıyorum. Fb daha fazla verdi oraya gittim de ne kıvırıb duruyorsun. Fb diğerleri ne vermişse ben beş fazlasını vereceğim demiştir. Misal Alper Potuk
    Cevapla
  • Arkadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    utannmadan bize devşirme emreyi övüyor demekki karakter aynı futbol oyna ikide bir ortaya çıkıp ortamı yorma
    Cevapla
  • Harbici 3 yıl önce Şikayet Et
    Bırak arkadaş artık laf salatasını yok şöyle yok böyle işine bak hakan kardeşim işine bak artık sonra tribünler tepki verip ana bacı sayarsa hiç bozulma ,olan olmuş transfer bitmiş yoluna bak başarılı olmaya bak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle