Monaco'dan Luiz Gustavo için 8 milyon euro

Fenerbahçe'de forma giyen Luiz Gustavo için Monaco'nun ciddi bir teklif yaptığı iddia edildi.

Monaco'dan Luiz Gustavo için 8 milyon euro
Monaco'dan Luiz Gustavo için 8 milyon euro
GİRİŞ 17.08.2020 18:47 GÜNCELLEME 17.08.2020 18:47
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ederken ismi ayrılığı gündemde olan Luiz Gustavo için yeni bir iddia ortaya atıldı. Brezilyalı futbolcunun transferi için Monaco'nun devreye girdiği öne sürüldü.


FRANSIZLAR DUYURDU

Fransız basınında yer alan haberlere göre Monaco, Luiz Gustavo'nun menajeriyle transfer görüşmelerine başladı. Deneyimli futbolcunun bonservisi için Monaco'nun 8 - 8,5 milyon euro ödemeye hazır olduğu iddia edildi.

FENERBAHÇE PERFORMANSI

Fenerbahçe ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan Gustavo, geçtiğimiz sezon 35 resmi maçta forma giydi ve 3 gol, 1 asistlik performans sergiledi. Sarı lacivertliler geçen sezon Gustavo için 6 milyon euro bonservis bedeli ödemişti.

YORUMLAR 14
  • Aslan 3 yıl önce Şikayet Et
    20 milyon euro eder ))
    Cevapla
  • FBahçe 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya GUSTAVO Satılamaz yeri doldurulamaz bir oyuncu bu ! 8 milyon euro verecekler transferden gelecek paranın 3/1'ini kullanacaksın ne anladım o işten daha iyisi varsa eyvallah ama yok işte Türkiye de yok iyisi..
    Cevapla
  • nimet 3 yıl önce Şikayet Et
    15 isteyin.. Eder bu adam..
    Cevapla
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Yüksek ücret alıp kadroya giremeyenleri nasıl ikna edip gönderecekler. Vedat ve gustavo mecburen satılacak. Sosa ya 2 milyon verirseniz yuh olsun. Bol kepçeden gelene gidene milyon avrolar verip biryıl sonra kurtulmanın yollarını arıyor büyükler. Lütfenartık uyanın. İsla bizde 1.6 milyona oynadı şimdi 600 bine imza attı. Uyanın artık.ı
    Cevapla
  • Mehmet Erdoğan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence özel uçakla gönderin hemen 35 maç 3 gol 1 asist !
    Cevapla
  • Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam Defansif orta saha sen hayatında maç izledin mi ya da Gustavo yu izledin mi Brazilyalı diye Alex De Souza mı bekliyorsun herkesten..
    Cevapla
  • Ertuğ 3 yıl önce Şikayet Et
    adam forvet değil DOS
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle