Fenerbahçe Kulübü'nde Kurban Bayramı dolayısıyla geleneksel bayramlaşma töreni Faruk Ilgaz Tesisleri’nde, koronavirüs salgını nedeniyle gerekli önlemler alınarak gerçekleştirildi.

Törene yüksek divan kurulu başkanı Vefa Küçük, başkan Ali Koç, genel sekreter Burak Çağlan Kızılhan, yüksek divan, genel kurul ve yönetim kurulu üyeleri ile amatör branşlardan sporcular katıldı.

ALİ KOÇ'TAN MAKAS ALDI

Öte yandan Fenerbahçeliler arasında Rambo Okan olarak bilinen Okan Güler de sarı-lacivertli kulübün bayramlaşma töreninde yer aldı.

Rambo Okan'ın, Başkan Ali Koç ile bayramlaştığı sırada yanağından makas alması dikkat çekti. Bu harekete kızan Ali Koç'un Rambo Okan'a dönerek birşeyler söylediği görüldü.

Yorumlar 24 Yorum Var
  • Evliya Çelebi 07.08.2020 12:15
    Rambo'nun bu yaptığı kaçıncı saygısızlık daha öncede mankenlere maç çıkışı ahlaksızlıklar yapmıştı, uzaklaştırın şunu kulüpten akli dengem yerinde değil bana kimse bir şey yapamaz, delilik kisvesi arkasına saklanıp yaşamını sürdüren bu ahlaksıza haddi bildirilmeli.
  • misafir 04.08.2020 15:25
    Rambo Okan kim a.
  • vahit 04.08.2020 00:14
    iyi yine, parmak atmamis )))))))))))))))))))))
  • Metin 03.08.2020 22:48
    rambo koç tan daha faydalı , ali koç yüzünden çok insan kaçtı fenerden
  • yazık 03.08.2020 22:16
    Amerikanın zengini sermayesiyle elektrikli otomobil yapıyor, uzaya roket yolluyor, Bizim zenginimiz futbol gibi gereksiz faydasız işlerle vakit öldürüyor, birde ayak takımının maskarası oluyor.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek