Emre Belözoğlu'ndan Luiz Gustavo açıklaması!

Sportif direktör olmaya hazırlanan Emre Belözoğlu, Lyon'un peşinde olduğu Luiz Gustavo'nun durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Emre Belözoğlu'ndan Luiz Gustavo açıklaması!
Emre Belözoğlu'ndan Luiz Gustavo açıklaması!
GİRİŞ 29.07.2020 09:53 GÜNCELLEME 29.07.2020 09:53
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

23 yıllık futbolculuk yaşantısına nokta koyan Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'de sportif direktör olarak yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. 39 yaşındaki futbol adamı, yeni sezonun kadrosunu kurmak için yoğun bir şekilde çalışıyor. Emre, hem bu çalışmalar hem de gündemdeki birçok konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

 

 


"GUSTAVO'NUN KALMASINI İSTİYORUM"

Emre Belözoğlu, Lyon'un transfer etmek istediği Luiz Gustavo hakkında net konuşarak, "O, bu sezon takıma büyük katkı sağladı. Gelecek yıl Gustavo'ya daha fazla ihtiyacımız olacak. Her şartta takımdan kalmasından yanayım. Tabii ki birçok konuda olduğu gibi bu konuyu da yeni gelecek teknik direktörümüz ile konuşacağız" dedi. Genç futbol adamı, bu sezonki başarısızlık için camiadan bir kez daha özür dilediklerini söyledi.

"HARCAMA LİMİTLERİNİ BEKLİYORUZ"

Emre, "Yönetimimizin büyük desteği ile şimdiden yeni sezonun şampiyon kadrosunu kurmak için girişimleri başlattık. Ancak henüz önümüzü göremiyoruz. Türkiye Futbol Federasyonu'nun takımların harcama limitlerini açıklamasını bekliyoruz. 3 Ağustos'ta bunun belli olması muhtemel. Umarım bu kez limit beklediğimiz gibi olur" ifadelerini kullandı. Emre, TFF'nin bekledikleri limiti vermemesi halinde futbolcu satmak zorunda kalabileceklerini söyledi. (Fanatik)

YORUMLAR 6
  • MEHMET ERDOĞAN 3 yıl önce Şikayet Et
    GUSTAVO abartıldığı kadar iyi topçu değil. Rakibini orta sahadan gol yiyinceye kadar eşlik ediyor. Her maçta kırmızı görebilir.
    Cevapla
  • Gustavo 3 yıl önce Şikayet Et
    Sizlerede kimseyi begendiremiyoruz. Futboldan anlayan anlamayan yorum yapıyor.
    Cevapla
  • hakın 3 yıl önce Şikayet Et
    emre bu işi yapar. kendisini kontrol etmesini bilsin yeter
    Cevapla
  • Admmmm 3 yıl önce Şikayet Et
    Koskoca Fenerbahçe'yi PlayStation çevirdiler transferleri kimler yapıyor hey Allahim sen bunlara akıl ver bizim bağışlar çöpe gitmesin..
    Cevapla
  • Efe 3 yıl önce Şikayet Et
    Comoli yi mumla arayacak FB.
    Cevapla
  • Bünyamin 3 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış comoli FByi mumla arayacak bu hallere düşüren o Aykutun hazır Takımı paramparça eti şimdi ne oldu Azizi Aykut’u mumla arıyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle