Tahir Karapınar: Fenerbahçe'de iz bıraktığımı düşünüyorum

Süper Lig'in 34. ve son haftasında konuk ettiği Çaykur Rizespor'u 3-1 mağlup eden Fenerbahçe'de teknik direktör Tahir Karapınar, karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

Tahir Karapınar: Fenerbahçe'de iz bıraktığımı düşünüyorum
Tahir Karapınar: Fenerbahçe'de iz bıraktığımı düşünüyorum
GİRİŞ 26.07.2020 00:38 GÜNCELLEME 26.07.2020 00:40
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Emre Belözoğlu için konuşan Karapınar, "Beni çağırmayacaksınız sandım. Bu benim son maçım. Emre'nin vedası çok büyük onurdu. Veda etti ve teknik direktörü bendim. Böyle büyük bir futbolcuya hocalık yapmak onurdu. İnşallah, bundan sonra daha başarılı bir hayatı olur." dedi.

 

 

"İZ BIRAKTIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM"

Fenerbahçe'de iz bıraktığına inandığını söyleyen deneyimli antrenör, "Çok zor bir dönemdi, pandemi dönemi. Başkanımıza ve yönetim kurulumuza çok teşekkür ederim. Çok kutsal bir görev bana verilen. Onun için de onlara teşekkür ediyorum. Emre'ye teşekkür ediyorum. 8 haftayı düşündüğümüzde şanssızlıklar oldu. Rotasyonda oyuncumuz azdı. Bazı şanssız maçlar yaşadık. Lig bitti. Fenerbahçe'de son maçı kazandık. Büyük resme baktığımızda, ben de bir iz bıraktığıma inanıyorum. Fenerbahçe tarihinde, altyapıdan 6 oyuncunun çıktığı maç yoktur." ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 11
  • 49MUŞ 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben iki sezondur fenerbahçenin durumundan utanıyorum, bunlar çıkmış izden, bir birlerine övmekten bahsediyorlar, bazen ben yanlışı digruyu, başarıyı başarısızlıgı karıştırıyorum, Allah akıl fikir versin diyelim.
    Cevapla
  • 1234512345 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne izi sahadaki ayak izi falan mı?
    Cevapla
  • minik 3 yıl önce Şikayet Et
    bencede o iz hiç olmasaydı daha iyiydi
    Cevapla
  • Dogu-Batı 3 yıl önce Şikayet Et
    7. olmak, iz bırakmaksa tebrikler.
    Cevapla
  • mavi 3 yıl önce Şikayet Et
    Futbol ile ilgilenmem ama emre belozoglunu haberlerde şuna küfür etti buna saldırdı diye gördüm bir çok defa......Niye emek hırsızı diye yazmışsınız onu merak ettim . Gerçekten bilmediğim için soruyorum...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle