Emre hakemi uyarmış! "Gökhan bana dirsek atmadı"

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Gökhan Töre'nin kırmızı kart gördüğü pozisyonda Emre'nin hakemi uyardığını söyledi.

GİRİŞ 28.06.2020 09:42 GÜNCELLEME 28.06.2020 09:51
Bu Habere 85 Yorum Yapılmış

%100 Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe-Yeni Malatyaspor maçında Gökhan Töre'nin kırmızı kart gördüğü pozisyonla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Maçın ardından pozisyonun diğer kahramanı Emre Belözoğlu ile konuştuğunu söyleyen Dilmen, yıldız futbolcunun sözlerini NTV yayınında anlattı.

Emre: Gökhan Töre bana dirsek atmadı!

Dilmen ilk yarı sonunda yaptığı yorumların ardından, Emre'nin önce kendisine mesaj attığını daha sonra da aradığını söyledi. Emre'nin çok üzgün olduğunu belirten Dilmen pozisyonu şöyle anlattı; "Kafaya çıktığı zaman burnu ve alnının arasıyla topa vurduğu için canı yanmış ve yüzünü tutmuş. Daha sonra hakeme bana dirsek vurmadı Gökhan, top suratıma geldiği için yüzümü tuttum, bana sadece omzu değdi demiş. Fakat hakem ikinci sarıdan attığını söyleyerek kararını değiştirmemiş."

 

 

YORUMLAR 85
  • Mura 3 yıl önce Şikayet Et
    Yıllarca uğraşıp,taşladınız,çamur attınız..zaman oldu elin ecnebisini tutup 'hepimiz zokora yız'dediniz..hala oynuyor,10 dk da oyunu değiştiriyor.Kazanma isteği hırsı niye rahatsız ediyor..Yorulmadınız mı?
    Cevapla
  • Lokkman 3 yıl önce Şikayet Et
    Biz de inandık.... Yemeyin bizi yaaa
    Cevapla
  • Ferman 3 yıl önce Şikayet Et
    Hakem 2 sari verdi neden 2 sari verdi Gökhan Töre ye çok sert oynadigi için töre maçin basindan sert oynadi sari kart sade emre icin degil sert oynadigi için
    Cevapla
  • Ordulu 3 yıl önce Şikayet Et
    Hala bu ülkede Emre'yi destekleyen ler var adam futbol oynamıyor tamamen tahrik ediyor
    Cevapla
  • Oğuz 3 yıl önce Şikayet Et
    yaşlanmış demekki en ufak şey acıtıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle