Mert Hakan'dan F.Bahçe'ye 5 yıl için evet

Sivasspor ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Mert Hakan Yandaş, 5 yıl boyunca Çubuklu formayı terletecek.

Mert Hakan'dan F.Bahçe'ye 5 yıl için evet
Mert Hakan'dan F.Bahçe'ye 5 yıl için evet
GİRİŞ 27.06.2020 15:36 GÜNCELLEME 27.06.2020 15:36
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Emre Belözoğlu'nun araya girmesiyle Mert Hakan Yandaş'ı Galatasaray'a gitmek üzereyken ikna eden Fenerbahçe, 25 yaşındaki orta sahayla 5 yıllık sözleşme üzerinden anlaşma sağladı.

İdolü Emre Belözoğlu'ndan gelen telefon ve sonrasında kadro planlamasında önemli bir yer alacağının belirtilmesi üzerine kararını değiştiren Mert Hakan Yandaş, sarı lacivertliler ile 5 yıllık sözleşme konusunda da el sıkıştı. Bonservisi elinde olan Mert Hakan, her sezon için 12 milyon TL maaş alacak. Ayrıca, 10 milyon TL imza parası ödenecek.

TFF kuralları gereği henüz sözleşmeler imzalanmasa da her iki taraf transfer için mutabık kaldı ve sezon sonunda Mert Hakan'ın sarı lacivertli formayı giymesi kesinleşti.

KARİYERİ ADIM ADIM YÜKSELDİ

1994 Bursa doğumlu olan Mert Hakan, 12 yaşındayken Bursa Güven altyapısına geçti. Yeşil Bursa ve Oyak Renault'da da oynayan Mert Hakan, 19 yaşında Altınordu'ya imza attı. Tire 1922 Spor ve Menemen Belediyespor formaları da terleten 25 yaşındaki orta saha, Sivasspor'un dikkatini çekti ve 2017'de 350 bin TL karşılığında Yiğidolar'a transfer oldu.

Sivasspor formasıyla bu sezon Süper Lig'deki en iyi performansını sergileyen Mert Hakan, 26 maçta 6 gol atıp 3 asist yaptı.

YORUMLAR 19
  • Veysel 3 yıl önce Şikayet Et
    HAYIRLI OLSUN FENERBAHÇEMİZE FENER olunca OLUMSUZ KONUŞMAK İSTEYENLERE YAZIKLAR OLSUN KENDİ TAKIMINIZA BAKIN YAZIK SİZE
    Cevapla
  • aaaaaaaaaaaaa 3 yıl önce Şikayet Et
    lan oglum manyakmısın gıt baska takıma
    Cevapla
  • maliye göreve 3 yıl önce Şikayet Et
    youtubede videoları var. galatasaray 1.8 milyon önermiş, o para bile etmez. ayrıca fb 10 milyon verdi diyorlar, maliyecileri göreve çağırıyorum, doğrusu neyse öğrenip ilan etsinler.
    Cevapla
  • Atly 3 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet Topuz 2
    Cevapla
  • ReisEmir 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam kilosu kadar altın olsa bu kadar etmez, koşup adam eğlendirecek aldığı paraya bak. Altı üstü top oynayacak sanki atomu parçaladı. Yazıklar olsun şu verilen paralara,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle