Rıdvan Dilmen: Ali Koç üst üste hatalar yapıyor

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Kasımpaşa'nın Fenerbahçe'yi 2-0 yendiği maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Rıdvan Dilmen: Ali Koç üst üste hatalar yapıyor
Rıdvan Dilmen: Ali Koç üst üste hatalar yapıyor
GİRİŞ 21.06.2020 21:59 GÜNCELLEME 21.06.2020 22:00
Bu Habere 75 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin bir an önce karar vermesini gerektiğinin altını çizen Dilmen, "Yeni teknik direktör eğer Erol Bulut ise ve bu yüzden lig bitmeden açıklamıyorlarsa bu çok yanlıştır. Fenerbahçelilerin içi çok acıyor. Lig bitene kadar 35 gün var. Kimi alacaksanız alın, kimi gönderecekseniz gönderin. Fenerbahçe tarihi sezonlar yaşıyor." şeklinde konuştu.

 

 

"ALİ KOÇ İYİ BİR FENERBAHÇELİ'DİR AMA ÜST ÜSTE HATALAR YAPIYOR"

Ali Koç'un üst üste hatalar yaptığını vurgulayan Rıdvan Dilmen, "Belki de Türkiye'de en çok kredisi olan başkan Ali Koç'tur. İyi bir Fenerbahçeli'dir ama üst üste hatalar yapıyor. Fenerbahçe ya da bir başka kulüpte, bu kadar kredisi olan bir başkanın artık bu hamlesini doğru yapması lazım." dedi.

 

 

YORUMLAR 75
  • haluk 3 yıl önce Şikayet Et
    Ali kuzu oldu
    Cevapla
  • Greenpeace 3 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç enkaz devraldı Aziz Yıldırım kulübü gırtlağına kadar borç içinde bıraktı giderayak. ''Kasa bakır tam takır'' mod' da Ali Koç, yönetimi devralarak zaten çok büyük hata etti.İlk senesinde ne kadar bonservisi elinde işe yaramaz futbolcu varsa alıp bir dünya para ödeyerek kulüp daha da içeri girdi. Comolli'ye çok güvendi,Ersun Yenal ile başlamak hataydı,Aykut Kocaman ile devam edilseydi belki daha farklı olurdu.Başarı gelmedikçe işi zorlaştı bundan sonra daha da zor.Yol yakın iken kongreyi toplayıp kendi aday da olmasın ticaret ile uğraşmaya devam etsin.
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Ali KOÇ lütfen holding yönetme gibi olmuyor FENERBAHÇE başkanlığı hem kendinize hem camiaya en büyüğüde FENERBAHÇE ye zarar veriyorsunuz bir an önce başkanlığı bırakın 55 yaşındayım böyle duruma hiç düşmemişti FENERBAHÇE klübü
    Cevapla
  • Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe fenerbahçeliye emanet edilmelidir dışardan devşirme isimlerle yola çıkıl maya çalışılırsa sonuç bu olur
    Cevapla
  • İbrahim adem 3 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa' i dil ile laf kalabalığından ve keskin çark edislerden baska, büyük hezimetlerden başka ne getirdi ki kredisi olsun! Sosyaliş ve kapitalist burjuvanın şişirme balonu patladı FB yide bitirdi!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle