Kadıköy'de o anlar! TV'de görülmedi...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un devre arasında Volkan Demirel'i yanına çağırıp, görüşme yapması dikkatlerden kaçmadı.

Kadıköy'de o anlar! TV'de görülmedi...
Kadıköy'de o anlar! TV'de görülmedi...
GİRİŞ 17.06.2020 11:01 GÜNCELLEME 17.06.2020 11:01
Bu Habere 65 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor maçında takımı yalnız bırakmadı. Koronavirüs (Kovid- 19) tedbirleri kapsamında tek başına oturan Ali Koç, sarı-lacivertli ekip 1-0 geriye düşünce büyük bir üzüntü yaşadı.

Beraberlik golü Ali Koç'u sevindirse de Fenerbahçe kupaya veda edince, stattan hüzünlü bir şekilde ayrıldı. Başkan Koç'un devre arasında Volkan Demirel'i yanına çağırıp, talimat vermesi de dikkatlerden kaçmadı. Demirel bu talimatları, telefonla kulübedeki teknik heyete iletti.



Emre Belözoğlu dün sinirlerine hakim olamayınca kırmızı kartla cezalandırıldı. Karşılaşmanın 24. dakikasında Serdar Aziz, Sörloth ile çıktığı hava topu sonrası sakatlık geçirdi. Kulübede olan Emre Belözoğlu, Sörloth'la tartışırken iki futbolcu da birbirlerine elleriyle sus işareti yaptı. Hakem Cüneyt Çakır, bunun üzerine Emre'yi sarı kartla cezalandırdı.

Tepkisini sürdüren tecrübeli oyuncu, ikinci sarıdan kırmızı kartla soyunma odasının yolunu tuttu. Pozisyonda Sörloth da sarı kart gördü. Emre Belözoğlu'nun devre arasında soyunma odasına giden Cüneyt Çakır'a da tepki gösterdiği öğrenildi. Emre bu sezon 7 kez sarı kartla cezalandırılırken, bunların 4'ünü yedek kulübesinde 3'ünü ise sahada gördü. (Sabah)

YORUMLAR 65
  • Real Mardinli 3 yıl önce Şikayet Et
    Haydi aliko güle güle Fenerbahçe nin başında olduğu sürece başarı beklemeyin bu Aliko dan
    Cevapla
  • Kapaklı yorum 3 yıl önce Şikayet Et
    seviyorum bu futbolu adaletini sevdiğim ne de güzel işliyor fener finişşşş :)))
    Cevapla
  • Realist 3 yıl önce Şikayet Et
    Belki şampiyon olmayacağız belki kupa almayacağız ama sizin guru duyacağınız takım yapacağım diyen bir başkan var ortada ve takımını sahaya kimin çıkarttığı belli....Sıkıntı büyük.
    Cevapla
  • Hakki 3 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahcemizi bize bıraksın bizim onun gibilerine ihtiyacımız yok DEFOLUP GITSIN yeter artık
    Cevapla
  • cihan cıhan 3 yıl önce Şikayet Et
    koç sen bir gezi olayı destekcisisin o kadar
    Cevapla
  • KNN 3 yıl önce Şikayet Et
    Emre Belözoğlu'nun dün akşam itibariyle futbol sahalarından uzak durması lazım, sporcuların önce ahlak dersi vermesi lazım..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle