Emre Belözoğlu: Sezon sonunda futbolu bırakacağım

Fenerbahçe'nin Kayserispor'u 2-1 yendiği maçın ardından konuşan Emre Belözoğlu sezon sonunda futbolu bırakacağını açıkladı.

Emre Belözoğlu: Sezon sonunda futbolu bırakacağım
Emre Belözoğlu: Sezon sonunda futbolu bırakacağım
GİRİŞ 12.06.2020 23:46 GÜNCELLEME 13.06.2020 13:43
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin maçı kaznacak karakteri ortaya koyduğunu ifade eden Belözoğlu, "Ligde uzun bir süredir bir şansızlığımız var, lige iyi başladık ve taraftarımızın bizden beklediği şampiyonluk için mücadele etmeye başladık ancak bazı şansızlıklar yaşadık. Elimizden geldiğince tüm takım arkadaşlarımız bir irade ortaya koydu. 10 kişi olmamıza rağmen kazanmayı hak ettiğimizi düşünüyorum" dedi.

 

 

"Başka bir psikoloji altında bu maçlara çıkıyoruz"

Bu şekilde futbol oynamanın oldukça zor olduğunun da altını çizen Belözoğlu, "Bütün takımlar için çok zorlu geçecek, bu yeni bir sezon başlangıcı olarak düşünülüyor ancak öyle değil, başka bir psikoloji altında bu maçlara çıkıyoruz"

 

 

"Bana hangi görev verilirse verilsin..."

Fenerbahçe'deki yeni yapılanma hakkında da konuşan Belözoğlu, "Şu anda sayın başkanımız önderliğinde yeni bir yapılanma hazırlanıyor. Hem 8 hafta en iyi şekilde bitirilecek hem de gelecek sezonun planları yapılıyor. Bana hangi görev verilirse verilsin ben her zaman Fenerbahçe için elimden geleni yapmaya devam edeceğim. Fenerbahçe taraftarının sabah uyandığında mutlu bir şekilde uyanması en az benim ailemin mutluluğu kadar önemli" dedi.

"Sezon sonunda futbolu bırakacağım"

Sezon sonunda futbola veda edeceğini ifade eden Belözoğlu, "Sezon sonunda futbolu bırakacağım. Sahaya çıktığım ilk gün ne hissediyorsam şu anda da aynı şeyleri hissediyorum. Benim için zor bir karar olacak, bir rekor kırdım belki ama futbolu bırakmak hiç kolay değil. Elimden gelse 50-60 yaşına kadar oynamak isterim ama hayatın gerçekleri var" dedi.

YORUMLAR 48
  • Bakış açısı 3 yıl önce Şikayet Et
    Nihayet...! Gelecek sene Survivor da görüşmek üzere...
    Cevapla
  • Bilal 3 yıl önce Şikayet Et
    burda okadar emre ye laf söyleyecek kadar karaktersiz insanlar var sadece taraftar değil bir o kadarda klüpler var nedenmi fenerbahçeye geldiği için bu karaktersiz gs klübü ve taraftarıdır fetö cü hakan a sahip çıktığı gibi unutmayın gs bir fransız ürünüdür...
    Cevapla
  • git 3 yıl önce Şikayet Et
    futbolun torpillisi. bukadar söze harekete ceza almadan futbolu bırkakıyor
    Cevapla
  • MERT 3 yıl önce Şikayet Et
    güle güle galatasarayda bir zaman top oynamıs cocuk
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Hakemler daha rahatlayacak.oyuncu olarak eyvallah ama birde kişilik ahlak saygı olmalı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle