Fenerbahçe: Türkiye Kupası kırmızı çizgimiz!

Fenerbahçeli yöneticiler, "Her konuda yol haritası, tarih açıklandı ama nedense kupada netleşme yok. Kupa bizim kırmızı çizgimiz" diyerek TFF'ye mesaj yolladı.

Fenerbahçe: Türkiye Kupası kırmızı çizgimiz!
Fenerbahçe: Türkiye Kupası kırmızı çizgimiz!
GİRİŞ 18.05.2020 10:08 GÜNCELLEME 18.05.2020 10:08
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Koronavirüs nedeniyle askıya alınan lig maçlarının 12 Haziran’da başlayacağının açıklanmasına rağmen Ziraat Türkiye Kupası programında henüz bir netleşme olmaması Fenerbahçe’de keyifleri kaçırdı.

KUPA BİZİM KIRMIZI ÇİZGİMİZ

Kupa fikstürünün açıklanmamasından rahatsız olan sarı lacivertli yöneticiler, “Her konuda yol haritası, tarih açıklandı ama nedense kupada netleşme yok. Biz kupa maçlarının ligin sonuna veya önümüzdeki sezonun başına bırakılmasına asla sıcak bakmıyoruz. ‘Kupa bizim kırmızı çizgimiz” dediler.

NORMAL FİKSTÜR DEVAM ETSİN

Liglerle ilgili alternatifli tarihler bulunmasına karşın kupa takviminin belirlenmediğine dikkat çeken Fenerbahçeli yöneticiler konu hakkında şu açıklamayı yaptı: “Devletimizin ve Sağlık Bakanlığı’nın var gücüyle çalıştığını görüyoruz. Bu yüzden biz de sorumluluk bilinciyle her karara saygıyla yaklaşmaya özen gösterdik"

"BUNU MERAK EDİYORUZ"

"Ancak madem ki Süper Lig maçlarıyla alakalı bir tarih belirlendi, bir yol haritası ortaya konuldu aynı şekilde neden kupa maçlarıyla alakalı bir netleşme olmadı bunu merak ediyoruz. Acilen Türkiye Kupası maçlarıyla alakalı da bir açıklama yapılmasını istiyoruz."

HASSASİYETİMİZE YANIT BEKLİYORUZ

"Bu konu Fenerbahçe’nin kırmızı çizgisidir. Biz camia olarak kupa maç programının aynı şekilde devam etmesini istiyoruz. Yani süreç normal devam etseydi hangi maçın ardından kupa rövanşı ardından da diğer kupa maçları oynanacaksa gene aynı şekilde sürece devam edilmesini istiyoruz."

KUPA MAÇLARI KAYDIRILMASIN

"Kupa maçlarının ligin sonuna veya önümüzdeki sezonun başına kaydırılmasını istemiyoruz. Kulağımız TFF’nin biran önce yapmasını beklediğimiz açıklamasında. Kupa maçlarının lige paralel olarak oynanması gereken tarihlerde yapılması ile ilgili federasyondan da hassasiyetimize olumlu cevap vermesini bekliyoruz.”

YORUMLAR 10
  • Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Meşgul etmeyin milleti, yararlı işler yapın ülke için.
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Sanki bu futbolla Trabzonspor’u eleyebileceksiniz de
    Cevapla
  • Adalet 3 yıl önce Şikayet Et
    Ligde lider olmadigimiz icin ligin takvimini acikladilar lider olsak hemen iptal ederdi
    Cevapla
  • Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya ben an anlamıyorum kardeşim ligden kopmuşsun tabi işi insan sağlığına döküp duygusallığa yer verip lig oynanmasına karşıyız diyeceksiniz ama bitane tutunacak dalınız var ya hemen kırmızı çizginiz olacak bu nasıl insanlık birde şunu anlamadım futbolculara ödeme yaptık diyorlar ama futbolcusu çıkıyor bize ödeme yapmadılar diyor sizin eğer iddaanız olsun allah şahit olsun insanlar kan kusarken oynatmak isterseniz
    Cevapla
  • Ayıntaplı2727 3 yıl önce Şikayet Et
    Aziz Başkanları zamanında biz Türkiye Kupasına B takımıyla çıkarız diyerek küçümseyen Fener, Şimdi elinde bi bu kaldı diye bizim kırmızı çizgimiz diyor... İyi ki Fenerli değilim...
    Cevapla
  • faruk 3 yıl önce Şikayet Et
    aglamayana meme yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle